2

Så landede gråvejret

Så landede gråvejret og blæste alt, der minder om forår, langt væk fra vores breddegrader. I dag er her gråt, vådt og blæsende. Slet ikke vejr til udeliv.

Det er godt at have stearinlys, varm te, god musik og varme så. Jeg nyder at arbejde med kig ud i regnen. Jeg kan nærmest se, hvordan naturen har længtes og nu tager imod væden. Siden i går er kastanjen og naboernes hække sprunget ud for alvor. Alt er grønt og frodigt. Det er så dejligt midt i al regnen.

Så landede gråvejret

Jeg strikker ind imellem på min Like a Cloud

Når jeg skal have en pause, er det den, jeg rækker efter. Den er ikke nem for mig, for forholdsvist tynde pinde og glat garn er en skidt kombination for mit bevægeapparat. Til gengæld er udsigten til en færdig, smuk og vidunderligt blød cardigan temmelig motiverende.

Den minder mig om de smukke, udsprungne japanske kirsebærtræer, jeg ser allevegne.

Så landede gråvejret
Så landede gråvejret

Jeg er vild med det, der kommer ud af strikkepindene

Jeg er vild med teksturen på min Like a Cloud. Den bliver lidt tung, med et smukt fald og alligevel let og blød. Meget lækker, er jeg temmelig sikker på. Nu skal jeg bare lige i mål med den, så der strikkes i det omfang, jeg mærker, at det er forsvarligt.

Så landede gråvejret

Jeg er også vild med foråret

Jeg er også vild med foråret, men jeg kunne godt ønske mig lidt bedre vejr. Gråvejret holder jeg også af, men altså …

Ikke fordi vi ikke har haft forårsvejr allerede, men fordi jeg nu har sørget for at indkøbe thermokander til kaffe/te og har fundet picnic-kurven frem, kunne det godt komme tilbage. Jeg er SÅ KLAR til den picnic, Oline og jeg talte om forleden.

Jeg vil lave små sandwich med gode sager, humus og grøntsags-stænger, ost og en skøn og ikke alt for sød kage og så selvfølgelig lidt frugt i mundrette bidder. Jeg gemmer måske også en lakrids ind imellem alt det andet og så vil jeg selvfølgelig medbringe tæpper og puder.

Jeg vil bruge den kommende tid til at tænke over, hvor jeg synes, vi skal mødes. Jeg drømmer stadig om Lindenborg Å, fordi jeg simpelthen elsker vandløb af næsten enhver slags.

Der er for mig noget beroligende og dejligt ved at sidde og lytte til vandets klukken, når det perler hen over småsten og grene. At kigge på en flod, der dovent snor sig afsted eller lade latteren runge hen over en lille, naturlig kilde er også nogle af mine yndlingsstunder.

Jeg er vild med vand, men hvor Kenneth drømmer om at bo ved havet, drømmer jeg om at bo ved en å. Ned til bredden af en sø kunne også gå an, men jeg holder af skov og stilhed, selvom Vesterhavets vildskab altid vil drage mig nordpå.

Så landede gråvejret

Lige her ville passe perfekt

Lige akkurat ved siden af vandløbet ovenfor ville passe mig helt perfekt. Jeg har altid holdt af vandløb. Som lille boede mine bedsteforældre på et lille husmandssted, hvor der løb en å gennem. Der kunne du sagtens finde mig siddende, mens jeg dagdrømte sommereftermiddagen væk.

Jeg ville gøre det samme i dag og det har jeg jo slet ikke tid til, så godt det samme ;-)

Rigtig god torsdag aften til dig. Her i gråvejret står den på tournedos. Til den spiser vi en god vandmelonsalat og lidt smashed potatoes. Inden vi spiser, kører Kenneths Catering lige en tur omkring mor, så også hun får lidt af den gode mad i dag. Det bli’r så godt …

Du vil sikkert også kunne lide