4

52 Weeks of Socks

52 Weeks of Socks fra Laine er endelig landet og jeg er fuldstændig vild med den. Ikke fordi jeg strikker mange strømper i disse år, men simpelthen fordi det er sådan en af de strikkebøger, jeg elsker at have stående på hylden og tage ned og nyde ind imellem.

Alene kvaliteten af bogen er udsøgt. Den er lærredsindbundet med det smukkeste, tilskårne smuds-bind. Den oser bare af kvalitet og så er den, i min optik, utrolig smuk.

52 Weeks of Socks

En kommende klassiker på strikkereolen

En klassiker, drister jeg mig til at kalde den. Med en ny opskrift for hver uge i kalenderåret, er der nok at kaste sig over og jeg har allerede mine favoritter.

En ny model hver mandag?

Der er jo hele 52 modeller at vælge mellem, så det er ingen sag at forelske sig.

52 Weeks of Socks

Måske weekenden skal bruges til at vælge første par

Jeg vil bruge den næste tid til at nyde 52 Weeks of Socks. Bladre i den. Udse mig den første model, der skal strikkes fra den og så vil jeg kigge i lageret af strømpegarn. Jeg er sikker på, at der findes lige akkurat det, jeg skal bruge.

Måske kommer jeg aldrig til at strikke et eneste af de 52 par, men det gør ingenting, for bogen bringer mig allerede så meget glæde. Jeg synes, at den er utrolig smuk og jeg har allerede bladret i den adskillige gange, siden den landede her i går.

52 Weeks of Socks

Weekenden byder forhåbentlig på tørvejr

Bare lidt tørvejr ind imellem vil gøre en god forskel, for så kan jeg få plantet lidt sommerblomster i krukkerne på terrassen. Ikke noget vildt. Bare en marguerit eller to.

Nå ja, så må det gode vejr da iøvrigt godt returnere i næste uge. Jeg ville blive så glad. Jeg lover det.

Rigtig god fredag til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide