17

Like a Cloud

Jeg er i mål med Like a Cloud. Endelig. Efter noget, jeg vil mene nærmer sig et år. Jeg har ingen startdato stående, men den har virkelig trukket tænder ud.

Nu er den færdig. Helt og aldeles. Mægtig blød. Smuk i farve og melering.

Den har en skøn tyngde. Sidder godt på skuldrene. Varmer. Smyger sig ind til kroppen og farven er slet ikke så tosset, så alt det, er jeg virkelig glad for.

Like a Cloud af Joji Locatelli

Jeg gav den en skalle i går aftes

Med udsigten til snart at være i mål og en ny idé blinkende i horisonten, kunne det nok være, at mine strikkepinde glødede.

Jeg hæftede ender og lagde den til side. Jeg prøvede den ikke og godt det samme.

Like a Cloud

Er du så glad for den Like a Cloud, Liselotte?

Jeg tog den på for første gang for et øjeblik siden. Den er ikke god. Så er det bare sagt. Ikke til mig i hvert fald og jeg ved, hvad det er, der driller. Måske det hjælper, når jeg skyller den op, men den ribkant forneden, som trækker trøjen ind mod hofter, der burde have født et fodboldhold, fordi pladsen til det er der …

Nej, det er bare ikke rigtig godt.

Jeg må prøve at skylle den op og så trække ribben bredere og mere klædelig og ellers er der ikke noget at gøre ved det. Den kan jo blive en sommerhustrøje.

Like a Cloud

Sådan er det at strikke

Det handler om at have en rigtig god idé om, hvad der klæder og hvad der ikke gør noget godt. Jeg var sikker på, at denne lange, bløde strik ville blive god til mig, men jeg havde ikke forudset, at ribben ville gøre sådan. Det gør den ikke på fotoet, men jeg tænker, at jeg gør et forsøg på at redde den. Gøre den slappere og bredere.

Det er altid sådan, at man ind imellem overraskes. Også som strikker. Både med godt og med skidt. I dette tilfælde var det i hvert fald ikke godt ;-)

Like a Cloud

Fakta:

OpskriftLike a Cloud af Joji Locatelli

Garn: strikket i garn fra Garnudsalg og lagret i flere år på min hylde.

Pind: 3½ mm

Forbrug: Helt ærligt ingen anelse og jeg har ikke vejet den, for i virkeligheden er det oplysninger ingen kan bruge til noget. Garnet er ikke mere.

Ny teknik: Ingen, men den er ganske underholdende at strikke, fordi strukturmønster afløser glat.

Du kan se flere fotos her.

Du vil sikkert også kunne lide