6

Pausebilleder

Pausebilleder er billeder, jeg tog i min pause. Min sene frokost. Jeg glemmer nemlig tiden og når Kenneth ikke er hjemme, glemmer jeg det helt og aldeles.

Når han er hjemme, husker jeg sjovt nok, at jeg skal lave frokost til os. Er jeg alene, glemmer jeg det.

I dag blev klokken næsten 15, før jeg endelig fik smurt en ostemad og tog den med i haven et øjeblik. Jeg skulle lige vande lidt i drivhuset.

Pausebilleder

Der ser stadig noget tomt ud, men jeg tager ikke ud i verden for øjeblikket, så derfor er der heller ikke kommet planter med hjem. Jeg påtænker til gengæld at tage en formiddagstur over til planteskolen snart, for jeg er så priviligeret, at jeg kan planlægge min egen tid. Se bare lige hvor god jeg er til det ovenfor ;-)

Nej, jeg regner med, at jeg kan afsætte en time til et hurtigt besøg på planteskolen på en helt almindelig hverdag, hvor vi formentlig ikke vil være mange samlet der. Jeg vil gerne supplere med lidt planter og f.eks. drømmer jeg stadig om en storbladet pibeved eller tre til haven.

Der er smæk for skillingen med sådan en voksende op ad tomme hjørner og jeg har allerede en idé om, hvor. Marcin har nemlig været i haven og det med en beskærersaks. Resultatet er en katastrofe og vi taler ikke om det herhjemme. Min blåregn er f.eks. forvandlet til en lille stump plante på cirka 5 centimeter, fordi han tilsyneladende er af den overbevisning, at ALT skal skæres ned. ALT.

Der var en uges tid, hvor han og jeg IKKE var venner.

Pausebilleder
Pausebilleder

Nu er der ikke mere at klippe ned

Marcin har klippet det hele, så der er ikke behov for at beskære DE NÆSTE MANGE ÅR. Til gengæld har han mistet kørekortet til haven, så der skal spørges nu. Hver eneste gang.

Alt er gjort i bedste mening, men spørg lige om jeg næsten græd. Mit Ingrid Marie var endelig ved at have godt fat. Nu er der næsten intet tilbage.

Pausebilleder

Bøgehække, som endelig var blevet tætte, er klippet ned til åbne enkeltplanter. Sommerfuglebuske er skygger af sig selv, men de er heldigvis livskraftige og skal nok regenerere, men altså …

Pausebilleder

Syrener i hobetal

Syrenerne har han heldigvis ikke rørt, så de er på nippet til at springe ud og de er fantastiske. Den på fotoet er kæmpestor. Måske 5 meter høj og enormt bred og altid med et hav af blomster.

Der findes syrener i stort set alle hjørner af haven. Jeg elsker dem og har plantet dem gennem de sidste snart 25 år her på Tjørnevang. De hvide gider ikke rigtigt være her, men de lilla vokser altid til.

Det er tid til at tage buketter med ind

De holder ikke længe, men jeg kan ikke lade være. Jeg elsker duften.

Når det bliver fyraften, vil jeg gå ud og samle buketter til alle stuerne her på Tjørnevang. Det er lige om lidt og jeg glæder mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide