15

Dogmetæppet

Dogmetæppet i vores projekt strik sammen hver for sig vokser, men langsomt. Jeg får ikke strikket meget i disse dage. Vi er lagt ned af en dejlig masse ordrer og det betyder, at jeg bestyrer mailen lige nu.

Den lagt oven i de andre opgaver, jeg har på daglig basis, gør det til nogle frygteligt lange arbejdsdage lige nu. Det betyder også, at jeg de sidste mange aftener ikke engang har orket at strikke.

Det sker sjældent. Meget sjældent …

Jeg tænker, at det bare er et udslag af ganske almindelig træthed. Jeg er i hvert fald ikke træt af at strikke og jeg savner det. Det er trods alt noget af det, der giver mig god energi.

Dogmetæppet

Dogmetæppet vokser stille og roligt

Jeg har lige afsluttet bane nummer to ud af fem og jeg havde glædet mig meget til at prøve min idé af. At lægge banerne på gulvet og skubbe dem sammen var lidt nervepirrende, for ville det være, som jeg gerne ville have det?

Farverne er jo valgt ud fra en plan om, at det skal være et sommerhustæppe, så der er naturligvis gule, blå og kanelfarvede elementer i striberne og se bare …

Dogmetæppet

Den er go’ nok

Det bliver, som jeg havde tænkt. Jeg har nu alligevel leget med endnu en idé om, at to af striberne skulle strikkes med en gennemgående uld i mellemgrå og jeg tror, at jeg er nødt til at teste idéen.

Bare lige se, hvad forskel det gør …

Farverne i mohair forbliver de samme, men den underliggende tone vil jo forandres. Det er vigtigt, at det bliver en forholdsvis mørk grå, hvis ikke det skal blive en tand for meget for kedelige mig.

Dogmetæppet

Nej, ikke den pink, vel?

Nej, ikke den pink i kurven. Den er taget ud af ligningen siden, for den skilte sig for meget ud i netop denne stak af farver. Altså hvis du spørger mig, for andre ville helt sikkert synes, at den er fed at få med til at bryde med alt det pæne. Ikke mig. Jeg er jo sådan lidt mere afdæmpet. Altså hvad angår de farver der.

Jeg skal i gang med min tredje bane snart. Mon ikke jeg skulle ned forbi Garnudsalg og se, om jeg kunne være heldig at finde en mellemgrå højlandsuld, der kunne bruges som base. Jeg tror det.

Vil du deltage i vores projekt #dogmetæppet?

Vi strikker sammen hver for sig og deler på Instagram med #dogmetæppet og #striksammenhverforsig og reglerne er utroligt simple:

  • Pind 4½ mm
  • 50 eller 25 masker
  • 250 ret-riller eller 500 pinde
  • En tråd tynd uld og en tråd mohair (men vi snakker jo rester her, så brug, hvad du har)
  • Striber i massevis
  • Sammensyning til sidst og så den kant, du foretrækker

Du vil være meget velkommen og så rigtig god torsdag til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide