4

Vi inviterede til grill på Feddet

Vi inviterede til at komme og grille og spise på Feddet, for vejret er skønt og vi elsker at improvisere. Det kræver gæster, der ikke allerede har andre planer, så i aften spiser vi al den gode mad alene. Ingen grill i selskab. Selskabet gemmer vi til en anden gang.

Hinandens selskab derimod venter vi ikke med. Til frokost slog vi parasollen op og satte os et øjeblik ude på terrassen. Vi slider den ikke op for øjeblikket. Selvom vejret det sidste stykke tid ville have givet os begge en lækker, brun sommerkulør, er vi fortsat vinterblege. Vi arbejder indenfor, indtil solen er i aftagende og det ses.

I dag skulle det være. Vi skulle nå ud i solen, så frokosten – et par gode håndmadder smurt af Kenneth – blev nydt under parasollen, for vi skulle jo nødig få optaget for store mængde d-vitamin på én gang.

grill på Feddet

Efter frokosten fortsatte vi indenfor

Jeg har været nede forbi Garnudsalg nogle gange i dag og det samme har Kenneth, så ind imellem er vi blevet luftet og ellers har vi sidde på hvert vores kontor.

Jeg rejste mig for et øjeblik siden for at tjekke drivhuset. Haven er skøn lige nu og der dufter stærkt af syren uanset hvilket hjørne af den, man er i.

grill på Feddet
grill på Feddet
grill på Feddet

Akelejerne er sparsomme i år

Det skifter hvert eneste år. Man ved aldrig, om man bliver beriget med en velsignelse af overflod eller må nøjes med et par stykker. I år er det et par stykker

I år det et par stykker og ikke mere …

De er fine og jeg elsker dem. Faktisk er jeg også lidt vild med autonomien ved dem. De gør, som det passer dem.

grill på Feddet
grill på Feddet

Det er kun hyggearbejde dernede lige nu

Drivhuset passer næsten sig selv lige nu. Der er sørget for det meste, men derfor er det alligevel både hyggeligt og nødvendigt at vende det ind imellem.

Der er jo tomater at trimme, pelargonier at nippe og geranier at opformere. Der er altid noget at nyde og glædes over i selv det mest beskedne drivhus.

grill på Feddet
grill på Feddet

Nu er der friske syrener på bordet og jeg er klar til grill

Inde på Feddet er gjort klar til, at vi kan spise til aften. Der er friske syrener, varmt og dejligt efter dagens gode vejr og så er der bare sådan helt igennem hyggeligt med udsigt til en stor del af haven.

Jeg elsker, at vi har Feddet. Jeg nyder at være derude. Få nu bare tændt den grill, Kenneth …

Rigtig god tirsdag aften til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide