12

Weekend i Rødhus

Vi har holdt weekend i Rødhus. I sommerhuset. I stilhed. Næsten.

Vi var en flok veninder, der skulle ses lørdag, men pludselig kan det nok være, at Covid 19 spændte ben for den plan, så lørdagen var ledig og det var vi ikke sene til at udnytte.

Lørdag aften kom Lene og landmanden på visit. Vi fik cowboy-mad. Eller… vi fik Chili con Carne lavet på grillen. En stor støbejernsgryde og Kenneths kulinariske talent og så var der mad. Det smagte vidunderligt.

Til dessert var der Pavlova med jordbær fra boden oppe på Rødhusvej. En foræring fra en ældre mand, som startede med at takke mig for at holde afstand (selvfølgelig) og dernæst forærede mig en bakke jordbær af samme grund, da vi tilfældigt mødtes ved føromtalte bod.

Weekend i Rødhus
Weekend i Rødhus

Søndag var slap

Søndagen blev brugt til at restituere. Vi lavede ikke meget og sidst på dagen pakkede vi sammen og kørte mod Aalborg. Min bil skulle på værksted og vi havde nogle ting, vi skulle have forberedt til ugen vi lige er gået ind i.

Vi vender retur til sommerhuset lige om lidt. Vi kan slet ikke lade være og så er der jo også noget med det havbad, der stadig ikke er i hus. Det går jo slet ikke, men min bagdel skal lige være klar …

Weekend i Rødhus

Jeg styrtede på cyklen forleden

Ja. det lyder mere dramatisk, end det i virkeligheden var. Jeg styrtede dog godt nok, men ikke i høj fart. Nærmest det modsatte. Jeg lagde mig langsomt ned ovenpå cyklen.

Det var simpelthen så komisk, så jeg næsten tissede i bukserne af grin og så lå jeg der midt i klitterne i Rødhus med kjolen oppe omkring hovedet og et rådyr, der stille iagttog Kenneth, der prøvede at samle mig op.

I dagene efter udvikledes et stort, ømt blåt mærke på min bagdel, så derfor afventer vi lige, at jeg igen kan sidde på cykelsadlen, inden vi begiver os ud på flere eventyr. Jeg er sådan en klovn, altså ;-)

Heldigvis venter Sankthansaften lige om hjørnet og det skal fejres i selskab med mine yndlings-mennesker og selvfølgelig lige midt i klitterne ved det hav, jeg altid længes mod. Rødhus har et dejligt bål på stranden hvert år.

Altså ingen cykelture lige nu. Kun lutter godt selskab. Det dur.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide