6

Tilbage til Rødhus

Vi vendte tilbage til Rødhus i går. Efter nogle dage hjemme, pakkede vi bilen og kørte mod nord, da vi ramte fyraften. Først var vi hos slagteren i Kaas. Vi havde inviteret gæster til Sankt Hans. Vores lille, beskedne familie skulle samles i sommerhuset til god mad, spas og strandtur, så der skulle købes lidt godt til grillen og det lykkedes.

Efter endt indkøb til grillen, var der fortsat et par ting at finde. Kenneth kørte ind til Pandrup for at handle. Jeg kørte modsat ud til Rødhusvej, for jeg skulle have jordbær til den pavlova, vi skulle have.

Ude på Rødhusvej er en vejbod, som lige nu sælger ærter og jordbær. Det vidste jeg jo, for det er kun nogle dage siden, jeg sidst fik jordbær fra boden. Denne gang betalte jeg dog selv.

Vi havde begået en geni-streg

Jeg ved ikke hvorfor det har taget os så lang tid at finde ud af det, men da vi forlod huset her i Rødhus, lukkede vi for lysindfaldet på et par sider af huset. Det gjorde bare, at der var skønt at komme indenfor, da jeg ankom som den første. Køligt og dejligt og da jeg så åbnede køkkendøren og lod den friske luft strømme ind, var her helt perfekt.

Vi vendte tilbage til Rødhus i går. Efter nogle dage hjemme, pakkede vi bilen og kørte mod nord, da vi ramte fyraften. Først var vi hos slagteren i Kaas.

Efter maden tog vi til stranden

Vi var mætte i en grad, der efterlod os lidt trætte og dovne, men vi fik alligevel overtalt hinanden til en strandtur og det var dejligt.

Oline truede med at soppe, men det var Mikael, der endte med at være den, der stak fødderne i vandet og det var så det. Ingen andre vovede pelsen. Kenneth og jeg har stadig årets første havbad til gode.

Vi vendte tilbage til Rødhus i går. Efter nogle dage hjemme, pakkede vi bilen og kørte mod nord, da vi ramte fyraften. Først var vi hos slagteren i Kaas.

Jeg har det ikke efter fremmede

Mor samler også på stranden. Hun og jeg kan fortabe os i sten, skaller og håbet om at finde rav eller hulsten. Med hovedet bøjet travede vi ned langs strandkanten, da jeg pludselig stod foran Helle.

Jeg vidste godt, at hun skulle i sommerhus heroppe, men Rødhus er et rimelig stort område, så at mødes på stranden var noget af et lykketræf og rigtig dejligt. Jeg har siden fundet ud af, at jeg næsten kan vinke til hende fra vores sommerhus. Det er da pudsigt. Måske vi pludselig ses igen til solnedgang på stranden :-)

I dag er fridag. Næsten. Den skal nydes om nogle timer, når vi er færdige med dagens hjemmearbejde. Solen skinner fra en skyfri himmel og vejrudsigten fortæller mig, at den slags skal nydes, når det kan. I dag kan det.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide