4

Sommerlandet trak

Sommerlandet trak kraftigt i os efter endnu en uge med mandskabsmangel. Igen har vi været heldige og ugen er løst med godt humør, men vi kunne begge mærke, at kræfterne var små, så vi trængte til at komme derhen, hvor tiden går i stå.

Lige her i huset ved havet.

Sommerlandet

Sommeren er landet i august

Jeg startede aftenen med at pakke ud og sætte madvarer i køleskabet. Jeg havde forinden åbnet alt, der kunne åbnes, for sommeren er jo kommet til Danmark med temperaturer, vi ikke er frygteligt forvænte med, men som giver mulighed for det sommerliv, jeg elsker.

Efter det, der føltes som 3 ugers efterårsferie, var vi taget hjem for 2 uger siden i regn og blæst, så at lande midt i sommeren og åbne alle døre og vinduer var vidunderligt.

Jeg nåede vist lige en enkelt pind og en iskold cola

Jeg nåede at få mig etableret i yndlingshjørnet med strikketøjet, inden Kenneth ringede og meldte sin ankomst indenfor 10 minutter. Så var det op og i gang med den salat, jeg havde planlagt skulle gøre det ud for aftensmaden.

Vi spiste og så kørte vi til stranden, som vi plejer. Der var masser af mennesker, som havde besluttet sig for at nyde fredag aften ved havet.

Sommerlandet
Sommerlandet

Kenneth badede naturligvis

Han er så MEGA sej og tager altid den aftendukkert. Jeg er mindre sej og ofte er jeg begyndende træt, og så er jeg ikke fristet af havbad, men af dyner.

Sommerlandet

Lørdag formiddag kørte Kenneth ind til Aalborg. Han skulle hente mor, for hun skal ikke sidde oppe i en lejlighed på anden sal, når der er så varmt. De var her lige over middag og siden har vi bare nydt udelivet med grill, strik, snak og frisk luft.

Strandture hver dag

Vi har været på stranden og gå ture. I går aftes til Kenneths faste aften-svømmetur og normalt er vi nærmest alene heroppe på den tid af aftenen, men sådan er det ikke i disse dage, hvor temperaturen er skyhøj og det eneste rigtige sted at være, er ved vandet.

Vi var mange, der nød havet, sandet og den smukke solnedgang i sommerlandet, hvor vi skal handle, når chancen byder sig.

Sommerlandet
Sommerlandet
Sommerlandet

Morgentur med tæerne i vandkanten

Denne morgen var vi der igen , for at spadsere langs havet, inden stranden blev så tætpakket, at vi ikke længere kunne, uden at føle os for udsatte.

Klokken 10, da vi vendte hjemad efter en dejlig tur i vandkanten, var stranden ved at ligne et fluepapir allerede og man skulle langt ud af stranden, hvis man ville finde et ledigt stykke sand at slå lejr for resten af denne skønne sommer-søndag.

Sommerlandet

Vi er forlængst hjemme igen

Jeg sidder som sædvanlig under parasollen med vand indenfor rækkevidde. Jeg strikker og snakker med mor, som ligger lidt på en af solsengene. Hun er den største sol-elsker, jeg kender, så selvfølgelig er hun i solen.

Om lidt er det tid til frokost. Stilheden og lediggangen brydes kun af måltiderne. Det er så tilpas og dejligt, hvis du spørger mig. Vi har det godt her i sommerlandet.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide