2

En blandet landhandel

Dagen blev en blandet landhandel på ind til flere fronter. Vejret først og fremmest. Det har vekslet mellem sol, skyer og skybrud, tunge byger og varmt, varmt vejr og det hele i en stor blanding.

Vi tog arbejdet med op i sommerhuset, da vi kørte ved 13.30-tiden. Der var et nyhedsbrev at skrive og siden lidt mails, bestillinger og andet forefaldende. Da det var gjort, besluttede vi os for at tage på improviseret tur i nærområdet med Jan og Pia, som stadig er vores dejlige sommergæster i annekset over gården.

En blandet landhandel

Vi endte ude ved Grønnestrand, men ikke uden svinkeærinder

Vi var inde forbi Svinkløv Badehotel, men kun på afstand, for alt er optaget og så må vi vente til der engang bliver plads til os til eftermiddagskaffe på skrænten med udsigt ned til Vesterhavet.

I stedet fortsatte vi ud til Grønnestrand, hvor vi kunne introducere Kongestenen.

En blandet landhandel
En blandet landhandel

Bordoplysning

Man kan læse alt om Kongestenen m.m., hvis man slår sig ned ved det bord, der er opstillet ved stenen.

Jeg har allerede skrevet en del om området, da Kenneth og jeg sidste besøgte det.

Vi havde lyst til at vise Jan & Pia stedet og de er nogle af dem, der følger Badehotellet og derfor synes, at det er ekstra sjovt at se området, hvor en del af optagelserne er foregået.

Vi tog et kort kig på stranden og enedes hurtigt om, at den kunne ikke trække os ud af den bil, vi igen sad i, så vi kørte ud af Telefondalen igen.

En blandet landhandel

Slettestrand bød på is hos Café Kulør

Vi endte ved Slettestrand, for Pia drømte om en gammeldags isvaffel. Den vidste vi, at vi kunne få dernede hos Café Kulør.

Jeg skal love for, at vi fik is …

Vi er stadig til overflod mætte, så bliver det til aftensmad, bliver det med sikkerhed en meget sen en af slagsen. Vi er fyldt til randen. Også med pæn natur til overflod. En herlig blandet landhandel blev til tirsdag. Det er jeg stærkt tilfreds med.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide