8

Siden sidst er der …

Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting, fordi det er, hvad vi trænger til i disse dage.

Vi har været på arbejde og hjemme. Det er det. Ingen sociale sammenkomster, siden vi var omkring Anne til have-kaffe og afstandskrammere. Det er nok godt det samme, med de tider, vi lever i. Afstand er en nødvendig, men ikke velkommen gæst i vores liv.

Vi har nydt haven, når vi er kommet hjem fra arbejde. Vejret har jo været og er stadig vidunderligt. Lunt og tørt. Vist er det måske den sidste dag at nyde det i, men ikke desto mindre har det været helt igennem skønt.

Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting
Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting

Nogen gange skal man lukke øjnene

Vi har været derude for at nyde. Ikke for at arbejde. Bare for at være til midt i det begyndende efterår. Drikke en kop kaffe på kanten af et trappetrin, mens vi har nydt at kigge på kattene, der leger tag-fat i havens tætte græs og buske. Vi har brugt tiden på at spise en bolle med ost og plukke de sidste æbler, inden vi igen er gået indenfor.

Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting
Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting

Vi har omrokeret

Vi har været i gang med at finde nye veje at gå her på Tjørnevang. Spisebordet er flyttet et nyt sted hen efter 25 år på samme plads. Det er på tide og det føles så godt og rigtigt. Det er meget hyggeligt og vi indviede rummet forleden dag sammen med mor. Vi spiste en skøn lammegryde og sikke vi hyggede os.

Jeg har bagt en portion boller og smidt nogle i fryseren, mens vi venter på nye ben til den værktøjsbænk, der skal udgøre grundstammen i vores nye grovkøkken.

Kenneth har købt (endnu) en kaffebrygger. Den laver en virkelig god kop kaffe, er jeg nødt til at indrømme, så nu er der så et nyt apparat at lære at kende. Jeg keder mig aldrig på kaffemaskinefronten med Kenneth i huset.

Siden sidst er der sket både noget og ingenting. Selvfølgelig er det sket noget, men der er også sket ingenting

Jeg nyder det tidlige efterår

Jeg holder meget af denne tid. Jeg elsker, at det nu igen er tid til uld og frakke. Jeg har dørene stående åbne indtil det bliver for koldt. Så tager jeg tøj og travesko på og går en tur, mens jeg nyder, at der er tørt og rart udenfor.

Lige om lidt er der koldt, blæsende og vådt, så det er bare med at nyde nu’et. Jeg øver mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide