6

Vi fik sne denne morgen

Vi startede dagen med et drys sne. Ikke imponerende mængder og ikke sådan, at det var nødvendigt med nogen former for foranstaltninger ud over varmt tøj og glæden ved endelig at blive mødt med et hvidt vinterdække.

Jeg har længtes. I går kom de første varsler, da jeg pludselig kunne se, at der var små, fine fnug i luften et kort øjeblik. Det blev ikke til mere, men endelig denne morgen var der bid, så at sige.

Der ligger fortsat rester på jorden her omkring. Det lyser lidt op på en ellers grå dag.

Om lidt skal jeg hente mor

Turen går til Brønderslev. Jeg er chauffør og jeg venter gerne udenfor. Jeg medbringer en sen frokost, noget at drikke og mit strikketøj sammen med en god lydbog. Så går det sagtens.

På vej derop sludrer vi. Jeg vil minde mor om, at vi snart skal i sommerhuset. Op og hygge lidt. Om ikke andet så bare for en eftermiddag, hvor vi kan gå en tur langs vandet. Det ved jeg, at hun elsker. Også på en vinterdag og med ny-strikket julegave i form af en varm hue, kan hun vist godt siges at være klar.

Vi fik sne denne morgen

Der er en tid for alting

Det er jo sådan, at årstiden lige nu byder på kulde i forskellige former. Gråvejr. Tåge. Frost og sne, hvis vi er heldige.

Senere kommer det smukke forår, den skønne sommer og så alle de sene svømmeture lige lukt ind i solnedgangen.

Der er nok, vi kan glæde os til, hvis vi husker det :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide