2

Brødbagning, sileregn og bedstemorkørsel

Brødbagning, sileregn og bedstemorkørsel er bare nogle af ingredienserne på denne onsdag, hvor ugens fællesmøde var henlagt til. Heldigvis har der også været spas med verdens bedste ansatte, et hurtigt inspirationsoplæg til fotografering til brug på vores sociale medier (SoMe, som de smarte siger) og nu nyhedsbrevforberedelser på pinden på Tjørnevang.

Brødbagning, sileregn og bedstemorkørsel

Jeg sørger for at hygge om mig

Jeg sørger hele tiden for, at her er rart at være. Jeg savner min hverdag i Garnudsalg, så en ting er vigtig, og det er, at jeg har det dejligt hjemme, så længe jeg er her.

Jeg tænder stearinlys, brygger te og lytter en sjælden gang til musik eller radio, men mest af alt dyrker jeg den stilhed, jeg trives så godt i.

Kenneth har kontor inde i den anden længe. Han elsker at lytte til musik, mens han arbejder. Han elsker i det hele taget musik. HELE TIDEN.

Det gør mit system jo virkelig ikke, så det her er godt for os begge. Jeg har stilhed. Han har musik.

Brødbagning, sileregn og bedstemorkørsel

Jeg slår dej op om aftenen

Dejen overnatter under vaskemaskinen i bryggerset, som er koldt på grænsen til at være direkte sammenligneligt med det nordlige Quebec på en januardag.

Om morgenen – hvis jeg husker det – slår jeg dejen ned, hælder den i form og lader den stå til efterhævning, til jeg pludselig – meget senere – kommer i tanke om, at jeg vist var ved at bage. Det bliver brødet ikke ringere af. Langsommelighed er nogen gange nøgleordet, men ikke altid …

Du kører for langsomt og forsigtigt

Min bil ville ikke bremse i morges. Måske ville den godt bremse. Måske er det bare mig, der som sædvanlig pynter på historien. Den bremsede i hvert fald ikke til min tilfredshed. Heldigvis gad verdens bedste værksted hjælpe hende, de bestemt ikke anser for en dame og slet ikke en i nød, med at køre en test-tur i den. Kurt tabte og måtte ud i den. Bare en tur rundt om blokken.

Da han kom hjem igen, havde han forklaringen.

Bedstemorkørsel!”, var dommen …

Som om jeg nogensinde lægger fra land med intentionen om bedstemorkørsel – for slet ikke at tale om, at jeg udfører det. Nogensinde!

Bremseskiverne trængte til motion, sagde kloge Kurt. Jeg tænker, at han har ret. Bilen står jo stille lige nu. Det er den bedste anledning til snart at komme ud og strække ben og brænde dæk, så det vil jeg gøre. En tur ud i det blå med lidt god musik (eneste sted, hvor jeg virkelig nyder HØJ og HEFTIG musik er i min bil) skal snart kurere rustne skiver.

Der gror nemlig ikke rust på en rullesten… eller noget ;-)

Du vil sikkert også kunne lide