8

Anemonetid

Vi skal ud og knække anemoner med nakken. Det er den tid. Anemonetid. Frihed. Spas i det fri.

De er overalt i skovbunden. De smukke anemoner. Det fineste tegn på forår og varmere tider i vente. Det bliver ikke skønnere og kønnere end lige nu. Skovbunde hvide af små, kække anemoner. Solen, der skinner på næsen og aftener, der bliver lysere og lysere for hver dag, der går.

Jeg er så tilpas med det. Jeg har længtes efter lyset.

I år er jeg virkelig sulten efter forår, sol og lys. Jeg har manglet sne og frost denne vinter og når alle måneder fra oktober til nu bare bliver et langt gråt efterår, rammes jeg næsten af tungsind. Kun næsten. Jeg er vist ikke rigtigt skruet sammen til tungsind, hvilket jeg er uendeligt taknemmelig for.

Vi skal ud og knække anemoner med nakken. Det er den tid. Anemonetid. Frihed. Spas i det fri. Det er ved at nærme sig; foråret.

Så’ det om at pudse lakken og plukke ribs og brune sine lår/knække anemoner med nakken/ ud og promenere det høje sommerhår.

Weekenden skulle blive lun og god

Der er udsigt til varme og lune eftermiddage denne weekend og jeg har tænkt mig at udnytte dem. Jeg må ud i luften og bare snuse til verden. I morgen gør jeg det på egen hånd. Det gør jeg om lørdagen. Der har jeg en aftale med mig selv og alenetid og selvforkælelse i form af noget af det, der gør mig godt og gør mig glad.

Søndag skal Kenneth måske lokkes med ud i luften, men vi har én meget vigtig opgave den dag.

Vi skal på loftet og have gravet vuggen frem. Vores lille Kalle vokser sig stor og stærk i Olines mave, så nu tør vi godt hente den ned. Den skal have et gennemsyn og så skal vi formentlig have syet nyt til den, inden den kan indgå som en del af udstyrspakken.

Den skal naturligvis først godkendes af de vordende forældre, men tænk om 3. generation skal ligge i den også. Det er da en fin tanke. Et lille menneske mere at komme i redekassen.

Hvis vejret i morgen bare ligner i dag

Jeg er den, der stikker af tidligt i morgen, hvis vejret kommer til at ligne det aktuelle. Der er forår. Strikketøjet og en to-go-kaffe kunne danne basis for nogle timer med næsen lige i solen. Det ville gøre mig godt, er jeg sikker på, så jeg må hellere forberede lidt i dag.

Jeg vil bage en citronkage og forberede nogle brød. Jeg har en stak økologiske citroner, som nærmest tigger om at forvandles til en sur/sød og lækker kage og nybagt brød, kan vi altid spise.

Vi skal ud og knække anemoner med nakken. Det er den tid. Anemonetid. Frihed. Spas i det fri. Det er ved at nærme sig; foråret.

Med lidt held går det

Er jeg heldig i morgen, kommer jeg hjem med lidt (ikke knækkede) anemoner til weekenden og vaserne. De kunne pynte og minde om, at det er anemonetid og aftenerne bliver lysere og lysere dag for dag lige nu og tak for det.

Det ville være så meget i orden med mig med en buket eller to, frisk luft og strik.

Rigtig god weekend til dig og dine.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide