8

Afmagt

Det er anden dag Alexander er hjemmefra efter en forholdsvis lang periode hjemme, fordi han var syg. Hans far leger chauffør og i dag skal han også hente Alexander i fritidstilbud og køre ham derfra og i aflastning.

Da Kenneth ankommer beder de ham kigge på et tryksår på hoften. Ganske rigtigt. Et gammelt tryksår, som ellers var helet, er sprunget op igen. Ikke meget, men nok til, at vi igen skal aflaste området og derfor formentlig ikke kan give hans ryg støtte med korsettet, som ellers hjælper gevaldigt på de tiltagende rygsmerter.

Ankommet i aflastningen, bliver Alexander ved med at klage og Kenneth finder, efter opfindsom gennemgang af alle muligheder, endnu et tryksår. Denne gang på foden. Det trykaflastes øjeblikkeligt, skoen fjernes, men Alexander klager fortsat.

Det viser sig, efter konfereren med de som har haft sønnike i hænderne de sidste par dage, at Alexander har fået en fiberskade i venstre knæhase, fordi hans fysioterapeut har taget lidt hårdt fat her efter juleferien. Det gør frygteligt ondt i hasen, så snart han skal strække den og i samme øjeblik, som benet lejres i bøjet position, stopper Alexander med at klage.

Jeg synes det er svært, ikke at blive ked af det… og følelsen af afmagt og frustration er overvældende…

Du vil sikkert også kunne lide