Lidt om mig…

Mit navn er Liselotte. Øjnene er grå/blå og håret efterhånden leverpostej, så der er frisører i nærmiljøet, som er meget glade for mig og mine striber, mens de utålmodigt leder efter de grå hår, jeg burde have beundrer det ivrigt voksende antal grå hår.

Jeg er bosiddende i Aalborg, eller nærmere bestemt i Gug, en forstad til Aalborg. Er ellers født og opvokset i og omkring Aalborg, men boede fra 1984 – 1996 i København og omegn.

Jeg er uddannet reklametegner og grafiker i 1986. Uddannet delvist på Nordjyske og delvist på et københavnsk reklamebureau. Siden hen er jeg uddannet tegnsprogstolk i 1996. Jeg er selvlært web-designer og har i mange år arbejdet med en blanding af tolkning og web-design, grafik og illustrationsarbejde. Jeg har siden august 2014 arbejdet i vores egen virksomhed, hvor jeg fungerer som grafiker, blæksprutte og medejer af Garnudsalg.dk, en både fysisk- og internetbaseret butik med fokus på garn og tilbehør af høj kvalitet solgt til priser, som gør det både sjovt og overkommeligt at udleve de kreative og håndarbejdsrelaterede ideer nogle af os heldigvis har :-)

Som navnet på min side antyder, så var min mening egentlig at slagte et par hellige køer. Et er intentioner, noget andet virkelighed…

Min side har langsomt fået lov til at udvikle sig til det den er i dag. En samling øjebliksbilleder som tilsammen giver et meget godt billede af min hverdag. Der bliver ikke slagtet mange køer, men til gengæld skrevet lidt om alt mellem himmel og jord.

Nogen gange er det bragende uinteressant, ind imellem kan der forekomme guldkorn, men mest af alt er det bare en samling humoristisk eller kedeligt vinklede billeder af den virkelighed der omgiver mig. Finder du den læseværdig er du meget velkommen igen og skulle den forekomme dig uvedkommende, skal du have tak for dit besøg.

Jeg kan kontaktes på: liselotte[snabela]slagtenhelligko[.]dk

Herhjemme…

Mit privatliv deler jeg med Kenneth, som er min kærlige, omsorgsfulde, tossede, sjove og gavmilde livsledsager. Vi har sammen været så heldige, at vi i vores liv også har vores dejlige, kloge og ualmindeligt opfindsomme datter, OlineOline havde også en fantastisk storebror, Alexander, som blev 16 år gammel. Vi mistede ham den 29. november 2006 og savner ham fortsat hver eneste dag. Sådan vil det være altid, tror jeg.

Oline er forlængst flyttet hjemmefra og bor sammen med hendes skønne kæreste, Mikael. Hun har uddannet sig til sygeplejerske og selvom jeg helst er fri, så ville jeg ønske hende som min sygeplejerske, hvis jeg nogensinde skulle blive indlagt. Hun er et enestående dejligt menneske.

Foruden os talte familien også en hund ved navn Oskar. Han optrådte med jævne mellemrum på disse sider. Ikke fordi han skulle, men fordi han kunne.

Oskar blev en del af vores familie i august 2003 – kun 8 uger gammel – så da vi mistede ham 21. oktober 2019, var han en gammel ven, som fik en stille og fredelig død. Jeg savner ham hver eneste dag.

Et levn fra 1863

Vi bor på en gammel gård midt i et helt gennemsnitligt villakvarter. Gården er ganske enkelt en livsdrøm, men den er ikke mere permanent, end vi er enige om, at den formodentlig har tjent sit formål om nogle år. For nu er vi stadig meget glade for stedet og ikke helt klar til at give slip.

Drømmene vi stadig har

Vi er stille gået i gang med at realisere nogle af de drømme, som har måttet ligge og slumre i årene med børn. Det er spændende og vi glæder os hver dag over den tid, vi lige nu befinder os i.

En af Kenneths drømme har altid været at få et sommerhus. Jeg ville ikke. Jeg syntes ikke, at vi havde tid eller overskud til endnu et sted at vedligeholde, men sidste år slog vi til. Nu ejer vi en perle lige der, hvor jeg vil være. Ved Vesterhavet, midt i et smukt, fredet naturområde og med et lille, charmerende hus, som lige akkurat rummer os og det liv, vi gerne vil leve der.

Jeg er gift for livet…

At leve tæt på mennesker med indsigt, intellekt og nysgerrighed på livet er en gave, som jeg påskønner hver eneste dag – og så er det vanedannende – på den gode måde…

Kort men godt…

Jeg ser stort set aldrig tv, men øver mig. Til gengæld kan jeg lide at læse. Jeg laver altid et eller andet som kræver sikker farvesans. Jeg er glad for smukke farver, men går næsten altid i sort.

Jeg strikker, hækler, læser, elsker, spiser, tegner, designer og alt muligt andet, som kræver et minimum af hjerneaktivitet. Jeg læser, debatterer, skriver, filosoferer, lærer og alt sammen kræver maksimal hjerneaktivitet. Jeg underviser og jeg undervises. Jeg udvikler og udvikles. Jeg bestræber mig på at leve hver dag, som var det den sidste. Jeg gør det så godt jeg kan.

Jeg er, ifølge Keirseys test, en ESFP – og det er nok ikke skudt helt ved siden af. Jeg kan fylde frygteligt meget i et selskab og jeg er god til at stikke dig en historie eller to, som du med sikkerhed kan grine af, men dit velbefindende ligger mig konstant på sinde og jeg tier, når der er brug for det. Jeg elsker en god historie og dem er vi fyldt af allesammen, så jeg er faktisk en rigtig god lytter, når det kommer over mig.

Ifølge testen burde jeg beskæftige mig med reklame, design, mennesker og undervisning. Jeg gør det hele, så der er en grund til, at min grundstemning er lys og jeg i hverdagen næsten altid er glad og tilfreds. Jeg synes faktisk, at jeg er en meget heldigt menneske og jeg glædes over det dagligt.

83 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Grethe Møller Olesen
  19. december 2017 at 15:37

  Kære Liselotte. Så har jeg givet mig tid til at læse lidt på din blog. Inspirerende og sætter så mange dejlige tanker og ideer i gang hos mig. Tak for det☘☘ Glædelig jul og godt nytår til
  Grethe

 • Avatar
  Svar
  Jane Eskildsen
  15. januar 2016 at 12:41

  Jeg læser din blog med stor interesse – inspirerende og kreative input! Og så elsker jeg designet af din side.
  Jeg er selv grafiker og tænker på at lave en blog, måske en mini dagbog for mig selv, til at begynde med. Så jeg har et sted at forevige mine kreative kræfter. Kan du fortælle mig hvilket program du bruger til bloggen og om den er gratis. Den ser overskuelig ud og nem at gå til.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. januar 2016 at 18:54

   Du skal kigge på WordPress, Jane :-)

  • Avatar
   Svar
   Lisa Næblerød
   19. februar 2016 at 07:06

   Kære Liselotte
   Jeg faldt helt tilfældigt over din blog her til morgen, og sidder med et stort smil om munden. Velskrevet, autentisk og humoristisk. Samtidig oplever jeg en stor spejling – tak :)
   Kærlig hilsen Lisa Næblerød

 • Avatar
  Svar
  Susanne Lynnerup
  16. august 2015 at 10:29

  Hej Liselotte.
  Jeg læser jævnligt på din blog og bliver dejligt inspireret til nye strikkeprojekter – skønt og i den forbindelse vil jeg gerne spørge dig om en ting, for jeg har set, du har strikket 2 af de tværstrikkede ponchoer. Den vil jeg til at strikke nu.
  Nu har jeg bestilt og modtaget garn til den tværstrikkede poncho og i går aftes sad jeg og eksperimenterede med garn, strikkefasthed og pinde. Strikkefastheden skal holdes på 16 m = 10 cm på p 5.
  Jeg købte Blackhill Højlandsuld og Alpacaen, og har i strikkeprøven forsøgt mig med 2 tråde Højlandsuld og 1 tråd Alpaca. For at holde stikkefastheden måtte jeg ned på p 4 1/2. Nu er mit spørgsmål: Tror du, det bliver for “tungt”? Vil det være bedre med kun 1 tråd af hver eller bør jeg strikke med 2 tråde Alpaca og 1 tråd Høllandsuld?

  På forhånd stor tak og ønsket om en dejlig søndag til dig og dine, Susanne

 • Avatar
  Svar
  Dorte Jensen
  20. maj 2015 at 19:14

  hej har lige “opdaget” din blog. ledte efter en trøje og fik øje på din sømand. Er det muligt at få lidt detaljer om antal masker samt str? Lækker blog

 • Avatar
  Svar
  Karin
  31. marts 2015 at 15:01

  Så kom jeg endelig så langt nordpå at jeg kunne slå et slag forbi Garnlageret forrige fredag. Denne gang var det mest et “gramse” besøg – så nu bliver det meget nemmere at sidde hjemme i sofaen og bestille garner til de nye projekter. Jeg er sådan en der “ser” bedst med fingrene. DOG vil jeg sige at mine øjne med det samme fandt den tunika / skjorte ting du havde på – uhh hvor var den lækker :o) hvid/helt lys og med grå store prikker – ret lang. Jeg kan næsten ikke få mig til det – men nu spørger jeg altså alligevel; hvor har du fundet den? jeg vil elske at eje sådan en….

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   1. april 2015 at 09:31

   Det er en oldgammel sag, så den er ikke til at finde mere. Jeg har selv søgt efter en arvtager, så jeg ved, at de ikke er til at opdrive desværre, Karin :-)

 • Avatar
  Svar
  Signe Torvund
  1. marts 2015 at 15:10

  Hei Liselotte!
  Er så begeistret for din blogg og måten du gjør det på.
  Som du sikkert forstår ,så er jeg norsk og vi har forskjellig språk,men jeg forstår godt dansk, men hva menes med “Slagt en hellig ko”? Jeg tolker det som, å gjøre noe man slett ikke burde gjøre. Er jeg helt på jordet?

 • Svar
  Tanker omkring mit 10 års jubilæum som weB-LOGger | Abelone Glahn
  19. februar 2015 at 12:06

  […] af mig selv. Næppe havde jeg skrevet et første indlæg, før en af de (stadigt) førende bloggere, Liselotte Weller (Slagt en hellig ko) svarede […]

 • Avatar
  Svar
  Preben Røschmann
  4. november 2014 at 11:06

  Det sker ca. en gang om ugen at jeg er inde og læse din blog. Det er dejligt at læse om ganske ordinære ting.
  der er intet abstrakt i det. Og så var det jeg så din blog om kvæder. Jeg har lige fået en del kvæder med hjem
  fra mit besøg hos min søster og kunne rigtig godt tænke mig at få opskriften på din kvædemos. Det lyder bare
  godt. Preben

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   4. november 2014 at 18:12

   Jeg har jo desværre ingen opskrift, Preben, men jeg er sikker på, at du kan finde en god opskrift, hvis du prøver Google :-)

 • Avatar
  Svar
  lkraulLisbeth
  31. oktober 2014 at 11:55

  Hej Lislotte når jeg nu læser din fantastiske blog, føles det på nuværende tidspunkt som om bogstaverne flyder en smule ud i kanten, det kan godt blive lidt irriternde at læse. jeg kan ikke formindske på ipad, det er kun en mm men det ville være skønt hvis du lavede teksten lidt mindre.

 • Avatar
  Svar
  frnielsen
  24. oktober 2014 at 09:17

  Jeg har ikke læst ALLE kommentarerne, så måske er det skrevet, men Kvik var/er ikke en dansk-svensk-gårdhund, det burde han have været, men han er en terrier – han mangler knækket på næsen ;) Bare fordi – det btyder jo ikke noget i helheden.

 • Avatar
  Svar
  Mia
  22. juni 2014 at 21:18

  Hej Liselotte:)
  Jeg er ny læser på din blog! Jeg er tosset med dine strikkerier, din skønne have(selvom jeg kun har set 2 billeder;)) og ikke mindst dine livsanskuelser!
  Jeg følger fortsat med :)
  God sommer til dig
  Hilsen Mia

 • Avatar
  Svar
  Ghita
  17. august 2013 at 15:12

  Hej Liselotte. Jeg faldt over din web her en lørdag formiddag, hvor jeg rydder op og som overspringshandling ville lave “sol”tørrede tomater, som jeg elsker. Jeg læste det du skriver om dig og blev imponeret over din åbenhed om din søn. Jeg blev nysgerrig over det med de hellige køer og jeg blev provokeret over at du skriver at du kan overleve at være grim! Jeg kan kun se små glimt af dig, men du ser ud til at være alt andet en grim???? Jeg læser lidt videre….:-) 
  Hilsen Ghita 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. august 2013 at 08:30

   Velkommen til Ghita – og god fornøjelse. Jeg håber, at du bliver hængende :-)

 • Avatar
  Svar
  Susanne Breum
  9. juli 2013 at 23:59

  Hej Liselotte
  Idag stødte jeg for anden gang på din blog i min søgen efter en bestemt strikkeopskrift. Sidste gang jeg stødte på den, tænkte jeg, at alt det her godt kunne passe på den Liselotte jeg gik i folkeskole med og så tænkte jeg ikke mere over det. Idag googlede jeg så dit navn og det viser sig så, at du og jeg har gået i folkeskole sammen. Billederne afslører, at du ike har forandret dig ret meget siden.
  Godt at læse at du har et godt liv.
  Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg bor i nærheden af Støvring, er uddannet radiograf og arbejder som sådan. Jeg har tre børn på 26,24 og 22 år og bor fortsat sammen m deres far……..og så strikker jeg en hel del.
  Håber du kan huske mig ;-)
  Susanne 

 • Avatar
  Svar
  Birgitte
  23. maj 2013 at 13:10

  Jeg kom tilfældigt forbi. Her føles rart. Jeg hænger på lidt :-)

  • Avatar
   Svar
   .
   14. december 2014 at 12:06

   det samme her, nu er siden under foretrukne, skulle faktisk stille an til frokost, men ak siden var sjov og let, tak for den. smil fra en som også hedder Birgitte

 • Avatar
  Svar
  Camilla
  2. august 2011 at 23:00

  Din blog er min absolute favorit! Jeg beundre dine evner til at udtrykke dig og dit altid positive livssyn! TAK for fantastisk læsning

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   3. august 2011 at 07:32

   Tusinde tak for de pæne ord, Camilla – og du er altid velkommen herinde :-)

 • Avatar
  Svar
  Hanne Bente
  7. juli 2011 at 06:52

  Tillykke med at du har en af Danmarks mest læste blogge – må tilstå at den ER også spændende.
  Sød dansk-svensk gårdhund du har, jeg er selv den lykkelige af en dsg.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. juli 2011 at 08:11

   Tak Hanne Bente og god torsdag til dig også :-)

 • Avatar
  Svar
  Jeg søgte på google
  2. februar 2011 at 20:34

  Jeg søgte på google efter strikket nederdel og du har en beskrivelse der lyder lige netop som det jeg leder efter.Men kan ikke åbne dit billede.Kan du sende mig et billede evt. vedhæftet

 • Avatar
  Svar
  cep
  25. januar 2011 at 12:47

  Stiller dig et spørgsmål på ‘siden’: http://www.slagtenhelligko.dk/.....vente-paa/

  men får aldrig noget svar – hvad skyldes det mon?

  cep

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   25. januar 2011 at 13:04

   Det skyldes, at jeg ikke har set dit spørgsmål. Dette sted er jo min digitale opslagstavle og jeg investerer alene min fritid i det. Derfor sidder jeg her ikke døgnet rundt og derfor kan spørgsmål sagtens “drukne” i strømmen af kommentarer :-)

   Det er akkurat samme forklaring der er på spørgsmålet du stiller. Det er min fritid jeg bruger og derfor også mig, der beslutter, hvad jeg har lyst til at dele hver dag. Det var så ikke en udførlig opskrift på hjerter i flødesovs den dag :-)

 • Avatar
  Svar
  Camilla
  5. november 2010 at 15:45

  I beskrivelse af dig nævner du dine drømme.. hvad I skal når I engang ikke skal bo i den røde skønhed længere.. når man klikker på linket “drømme” kommer man videre til fagforeningen “Ledernes” hjemmeside.. er der nogen særlig mening med det?.. hvor er drømmen.. :-)

 • Avatar
  Svar
  Fru Andersen
  21. marts 2010 at 19:43

  Hej Liselotte
  Vil bare lige sige: det er en rigtig dejlig webblog du har, jeg syntes det er hyggeligt at følge lidt med i din verden og de fine ting du laver.
  Forsat dejlig søndag
  V. H.
  Fru Andersen

 • Avatar
  Svar
  susanne
  21. februar 2010 at 15:44

  Jeg er helt ny i denne her blog verden: hvad betyder det at bagved det hele har du wordpress og så “oveni” har du en blog som denne. Har kikket på wordpress fra dit link om det. Vil det sige du har startet din blog fra word press?

 • Avatar
  Svar
  Lars Thorndahl
  20. december 2009 at 16:01

  Hej liselotte
  Jeg faldt tilfældigt over din hjemmeside, i min søgen efter en god opskrift på på leverpostej…
  Må sige at jeg straks blev fanget af din dejlige livs filosofi, lev i nuet… Carpe diem.
  jeg kommer tit til Store Brøndum, verdens navle, tæt ved Skørping hvor der er højt til loftet i ordets bogstaveligste forstand.
  Jeg deler din glæde over de dejlige mennesker der findes på disse kanter, og ikke mindst deres forståelse og indlevelse i livets gang, her på “djævleøen”
  Måske vi kunne ses een dag, når mine dejlige unger og jeg tager nord på, for at trække frisk luft i Himmerlandet..

  Glædelig jul til dig og din familie

  Kærlig hilsen

  Lars Mads og Anna

 • Avatar
  Svar
  Dorthe
  20. december 2009 at 13:34

  Hej Liselotte,

  Sidder ved spisebordet i køkkenet med en kop kaffe og radiomusik i baggrunden. Biscotti er i ovnen – din opskrift ; ) – og har et øjebliks ro til at kigge på din hjemmeside.

  Dejligt med dit positive livssyn og din energi der stråler ud fra det skrevne.

  Vil blot give mit besyv med og samtidig ønske dig et lykkebringende nytår.

  Venlige hilsner Dorthe

 • Avatar
  Svar
  Frk. Laier
  15. december 2009 at 21:02

  Hej Liselotte

  Ville bare lige sige Tak, tak for en dejlig side som jeg bir ved at falde over og forbløffes.
  Jeg er selv uddannede grafiker, og har en ordenlig stak interesser og projekter som jeg bare må og vil.
  Men men har jeg gennem de første par år på arbejdsmarkede været så heldig at rande ind i et par ukompetente chefer. Hvad endte ud i stress i en alder af 24 (på springet til 25) Er dog ikke så slemt, nu efter et par månder hjemme i fred og ro. Men at kommer her på din side, er altså hel unikt. Det gir mig en føgelse af at det nok skal lykkes en dag at få min egen side. At jeg nok skal nå at lære både at strikke, hækle, sy og bage. Og de tusind andre ting jeg bare må lære før det er for sendt.

  Har ikke rigtig nogen spørgsnål, ville bare sige tak. Tak for at du er en evig inspiration til at bli ved at kæmpe for mine drømme og mål.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  4. november 2009 at 11:47

  Christina, det er helt fint at skrive her – og bænken, det er en meget tyk egestamme, vi har fået skåret ud hos en eller anden piberygende nordbo på et lille savværk oppe omkring Klokkerholm eller… og den er bare lagt på nogle store, firkantede klodser i samme materiale – så se bare… jeg ved ikke en hujende fjer, men den er i hvert fald hjemmegjort med hjælp fra et lille savværk. Om ikke andet, kan det vel tjene som inspiration :-)

 • Avatar
  Svar
  christina
  4. november 2009 at 11:17

  hej liselotte.
  jeg regner med det er det rigtige sted jg skriver:o)

  Jeg er gået igang med at sætte mit eget hjem istand på ny, og har købt det flotteste spisebord. jeg vil have en bænk på den ene side som skal stå op ad en væg, og har søgt og søgt for at finde en god løsning, men uden held. Så var det jeg kom i tanke om jeres dejlige spise krog med en stor flot bænk:o) må jeg spørge hvor i har købt/ eller fået den lavet henne?

  hilsen christina, og tak for dine besøg i butikken:o)

 • Avatar
  Svar
  Bent
  11. august 2009 at 18:54

  …Hej Liselotte … fandt tilfældigt din hjemmeside, da jeg ‘Gurglede’ efter østasiatisk basilikum (fandt det ikke :-). Når Oline nu flytter hjemmefra, så skulle du og Kenneth prøve at danse Square Dance… Der er flere muligheder i Ålborg og omegn :o)

 • Avatar
  Svar
  Charlotte Munk Calberg
  7. juli 2009 at 12:53

  Kære Liselotte . Spændende læsning. God sommer jeg glæder mig til at følge med i Dit liv. Kh Charlotte Munk Calberg

 • Avatar
  Svar
  Birthe Kristensen
  23. juni 2009 at 12:47

  Efterlyser et link til en opskrift på en trækhund, som jeg mener jeg har set på din blog. Det er en skøn hund syet i stof til at holde trækvinde fra døren eller vinduet. Håber du kan hjælpe mig med at finde opskriften.
  Kh Birthe

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  2. juni 2009 at 21:51

  Velkommen til, Anita – og tak for de pæne ord :-)

 • Avatar
  Svar
  Anita
  2. juni 2009 at 21:42

  Hei Liselotte.
  Det er en utrolig inspirerende blogg du har -for både øyet og sjelen.
  Nydelige bilder og det du skriver er morsomt og gir rom for ettertanker.
  Det var veldig spesielt å se bilder fra Aalborg, det var “vår by” som jeg har mange gode minner fra.

  Gleder meg til å følge deg videre.

  Hilsen Anita.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. marts 2009 at 11:42

  Hej Betina – nej, jeg har ikke et nyhedsbrev, jeg sender ud. Vil du følge med herinde, kan du enten vende tilbage med mellemrum eller vælge at følge med via et rss-feed, som fortæller dig om opdateringer :-)

 • Avatar
  Svar
  Betina
  22. marts 2009 at 10:48

  Hej Liselotte
  … jeg har lige fundet din hjemmesiden :-)))
  Har du et ‘nyhedsbrev’ som du sender ud, til sådane en som mig, som godt kunne tænke sig dine ‘guldkorn’ ind imellem?
  Tak og Hilsen Betina

 • Avatar
  Svar
  louise
  9. marts 2009 at 12:13

  hej med dig….
  Jeg har kigget med på din blog i et stykke tid, men bare på sidelinien.:)
  det er en alletiders hyggelig blog, og ide rig, for os der summer for det kreative……
  af og til vil jeg gerne printe nogle af dine opskrifter, både mad og håndarbejde…… men for at få en opskrift kommer der 17 sider print med kommentar og det hele…. det skal siges at jeg ikke er en ørn til computer…. så ved du om det bare er mig der har det problem, eller?
  men tak for din lækre side….
  venlig hilsen
  louise

 • Avatar
  Svar
  Carrie
  19. februar 2009 at 12:56

  Hej Liselotte.

  Hvor er det SKØNT at se et menneske der i den grad kan finde det positive -det smukke – og givende i livet – Se alt det vidunderlige, der omgiver os alle i vores hverdag( i størrer eller mindre grad) og sætte pris på det – SE DET ER LIVSKUNST.

 • Avatar
  Svar
  Joyce Jensen
  3. januar 2009 at 17:23

  Hi Liselotte… imponeret over din blog… Jeg bruger også wordpress og det kan varmt anbefales, jeg har held med det, og det er legende let at bruge. Dejligt at læse din blog
  fortsat god dag
  Hilsen Joyce
  http://www.joyfuljoyce.dk

 • Avatar
  Svar
  Anna
  29. oktober 2008 at 11:17

  Skimmer din side da en kollega idag nævnte det for mig. Ville blot sende dig et varmt skulderklap for en herlig side med 1000 gode menneskelige, kloge, livgivende, varme råd.
  Tak – jeg må kigge videre når jeg er hjemme.
  God dag.

  Anna

 • Avatar
  Svar
  Inge - viva italia
  21. oktober 2008 at 17:54

  Hej…. Jeg har givet dig en award – du kan se den her http://viva-italia.dk/2008/vi-.....award.aspx

  Hilsen Inge aka inge – bernercairn

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  4. oktober 2008 at 09:12

  Kristina, dejligt at læse, at du har fornøjelse af opskriften :-)

  – jeg tror, at dagen i dag skal blive med byger, men lige nu er her dejligt og med blå himmel :-)

 • Avatar
  Svar
  Kristina Jensen
  4. oktober 2008 at 08:28

  Hej Liselotte,
  har ogsaa sendt dig en mail paa webstrik – jeg troede (haaber?:-)) du stadig er medlem. Bare for at sige dig tak endnu engang for cirkacardigans’opskriften … jeg er faerdig med den foerste (billede i album paa webstrik) og er henrykt! dels for troejen – den er SAA dejlig, dels for opskriften – den er genial!!
  hav en dejlig loerdag i det nordjydske. Her i Oslo regner den – stadigvaek!
  mange hilsner,
  Kristina
  dansk – for tiden bosat i Oslo

 • Avatar
  Svar
  Marianne Nissdn
  10. september 2008 at 12:05

  hejsa.
  Jeg er helt besat af de smukke sjaler fra Madagascar.
  Jeg kan ikke finde linket på din side, hvor de kan købes.
  Håber du vil svare mig.

  Med venlig hilsen Marianne Nissen

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. september 2008 at 07:49

  Selv tak, Dorthe – og god fornøjelse med din færden herude :-)

 • Avatar
  Svar
  Dorthe Larsen
  5. september 2008 at 02:46

  Hej Liselotte,

  Din side er rigtig god inspiration for “os nye” på cyperspace.

  Tak for “kigget”.

  :-) Dorthe

 • Avatar
  Svar
  marianne c
  27. marts 2008 at 09:42

  Hej Lise-Lotte og alle medlæsere på din dejlige blok

  Må jeg have lov at slynge en efterlysning ud?

  Sad og surfede rundt på diverse strikkesider og fandt en skøn børnesweater, rundstrikket tror jeg, i 2 lilla nuancer og med en bort af dansere i farveskiftet på bærestykket. Danserne var vist mintgrønne eller noget i den stil, og lignede de der lange papirklip man kan lave med at de holder hinanden i hånden…

  Og… rigtigt gættet, jeg kom væk fra siden og har ledt og ledt men kan ikke finde den igen….

  Kan du genkende beskrivelsen og hjælpe mig videre? Eller måske er der en anden der kan?

  jeg kan kontaktes på organist@vesterhassingkirke.dk eller uglepost58@mail.dk

  mange hilsner
  marianne c

 • Avatar
  Svar
  hende den lille.
  25. marts 2008 at 12:23

  Hej igen liselotte (:

  ^jeg var vidst lidt for hurtig. Jeg har fundet ud af hvordan jeg gør.
  Nu må jeg se om jeg kan gøre dig kunsten efter!

  fortsæt dit gode arbejde!

 • Avatar
  Svar
  hende den lille.
  25. marts 2008 at 12:15

  Hej liselotte.

  Nu har jeg længe overvejet at starte en blog.
  og har nu en blog med det her trælse Jeg-er-lige-startet-standart-baggrund.
  hvordan kan jeg selv designe baggrunde? sådan får sit eget præg?

  håber du har lyst til at hjælpe mig!
  – du har jo godt styr på det hele kan man se! – dejlig blog.

  kærligst mig.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. marts 2008 at 12:25

  Tak skal du have, Eva og velkommen til :-)

 • Avatar
  Svar
  Eva
  9. marts 2008 at 12:12

  Hej Liselotte,
  Jeg er helt tilfældigt kommet ind på din hjemmeside, fordi jeg ledte efter “Rejsen til Holland”. Mand, hvor er du inspirerende, stærk og skøn. Jeg er virkelig blevet berørt over det jeg har læst. Faktisk sidder jeg og græder lidt. Af rørelse og genkendelse. Jeg har to døtre. Den ældste, Mie på 20år, har en masse forskellige diagnoser. Af psykisk karakter. Tourette Syndrom, ADHD, skrøbelig personlighed og trible X, en kromosomfejl. Derudover arbejder jeg som specialpædagog med småbørn, der har kontaktvanskeligheder. Læs Autisme.
  Jeg er også gift for livet. Med Bent, der er far til min yngste datter, Astrid på 9 år, der gudskelov ikke har fået så mange problemer som sin søster i vuggegave.
  Jeg er vildt interesseret i håndarbejde, blomster og litteratur.
  Derudover lider jeg voldsomt af migræne. En sygdom, der har betydet at jeg er nødt til at leve mere stille og regelmæssigt, end jeg egentlig har lyst til. Men det har været en lang erkendelse.
  Din blog er bare så inspirerende og rammer lige ned i noget jeg genkender.
  Det synes jeg bare du skal vide.
  Mange kærlige hilsner og tanker
  Fra Eva fra Virum

 • Avatar
  Svar
  Susanne Lykkegaard
  13. februar 2008 at 15:31

  Hej. Jeg faldt over din side da jeg søgte efter kugler til at lave min egen hjemmelavede sækkestol med kugler. Blev begrejstret, da jeg så, at du skriver, at isoleringekugler kan bruges, og at de er billigere. Jeg er meget bevidst om miljøpåvirkning på mig selv og mine nærmeste, og derfor tænkte jeg i mit stille sind” Gad vide om det er ok at bruge isoleringekugler? Kan de være med kemikalier i?” Jeg spurgte min mand, som ikke mente, at det kunne være… Alligevel valgte jeg i Goooogles søgefelt at skrive “isoleringskugler” Og som et link af de første er der netop en artikel om, at mange bruger isoleringskugler i stedet i hundepuder da det er billiger. Men det frarådes, da isoleringskugler er tilsat …Ja: Kemikalier!! Jeg ville kopiere sætningen til dig, men den er kopisikret. Men slå selv op. Ville lige nævne det inden mange andre som jeg bliver fristet af den billige – men kemiske! – løsning. Øv, det var elleres en super idé.
  Håber, at du vil skrive det i din artikel…

 • Avatar
  Svar
  Jette Hyllested
  26. januar 2008 at 18:09

  Hej.
  Tak for besværet. Vi må se hvad der sker. Håndbold venter :-)
  Venligst Jette

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  26. januar 2008 at 18:04

  Lad os håbe at nogle af de, som anvender den platform, ser dit nødråb. Jeg kan desværre ikke hjælpe, Jette. Jeg anvender WordPress.

 • Avatar
  Svar
  Jette Hyllested
  26. januar 2008 at 17:33

  Hej igen.
  Jamen det er helt i orden, det er bare mig der har så lidt forstand på “lortet” – ups. Jeg anvender Blogger, det der er vist som model når man starter med en blog.
  Tak.
  Venlisgt Jette

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  26. januar 2008 at 17:17

  Jette, det er fuldstændigt umuligt for mig at vide, om jeg kan hjælpe dig, for der findes et utal af systemer at benytte sig af, når man har en weblog. Prøv at skrive herinde hvad du anvender, Blogger, WordPress eller noget helt andet, så er det muligt at der er en, som genkender dit problem og kan hjælpe – og ellers rigtig god fornøjelse med starten :-)

 • Avatar
  Svar
  Jette Hyllested
  26. januar 2008 at 17:00

  Hej Liselotte.
  Jeg ved ikke om du kan være behjælpelig et øjeblik. Jeg er ved at oprette en blog – jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg sætter billeder ind, når jeg er på siden med nye indlæg og trykker på indsæt et billed opstår der fejl på siden. Er der en anden måde at gøre det på ???
  Venligst Jette Hyllested

 • Avatar
  Svar
  henrik
  2. januar 2008 at 21:54

  Kom lige forbi og endte på siden med dine mange fotos. Hvor var der dog mange gode billeder.
  Tak for kigget.
  Hilsen Henrik

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  2. december 2007 at 19:14

  Stinne – du og jeg skal finde den på samme vis – nemlig ved at grave alle de gamle indlæg igennem fra en ende af – så du må selv i gang med at lede endnu en gang – for den gemmer sig med sikkerhed et eller andet sted her på siderne :-)

  Dorte, jeg anvender forskellige programmer, men elsker Fireworks :-)

 • Avatar
  Svar
  Dorte Iversen
  2. december 2007 at 18:53

  Hej Liselotte

  Jeg er en af dine tavse læsere….! Jeg nyder at læse din blog og dine kreative udfoldelser.
  Et spørgsmål har længe trængt sig på. Nemlig hvilke program bruger du til at lave dine fine mønstre og illustrationer…?

  Mange glæderlige jule hilsner

  Dodo

 • Avatar
  Svar
  Stinne Fink
  1. november 2007 at 09:27

  Hej Liselotte

  Jeg har udtrykt min begejstring over den divaneser, du havde på dit site. Nu kan jeg ikke finde den. Har du taget den af?
  Hvis du har, kan jeg så få dig til at sende et billede af den til min email? Jeg ved, at det er meget at bede om, og at det nok ikke er sådan noget du gør normalt. Jeg kender en møbelsnedker, og kunne rigtig godt tænke mig at få hende til at lave en divaneser i samme stil, som jeg kunne give mig og min kommende kone i bryllupsgave.

  Håbefulde hilsner
  Stinne Fink
  7227@dsh-aa.dk

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. oktober 2007 at 18:14

  Maria, den ligger lige her – og god fornøjelse :-)

 • Avatar
  Svar
  Maria
  21. oktober 2007 at 15:58

  Hej Liselotte

  Jeg har forsøgt at finde opslriften på den æbletærte du skriver om, hvor du bruger Ingrid Marie æbler. Jeg har lige plukket otte kasser af salgsen i min kolonihave…så der er nok at bruge af.

  Mange hilsner Maria

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  10. oktober 2007 at 18:40

  Velkommen til, Mona – kameraet kan du læse mere om lige her :-)

 • Avatar
  Svar
  Mona
  10. oktober 2007 at 16:56

  Hej Liselotte.

  Har først nu fundet dig. Nyder at følge din blog. Det er balsam for sjælen at sidde og følge dit smukke håndarbejde, og følge livet og farvernes skiften i din have.
  Bliv endelig ved…
  Lige et spørgsmål, de flotte fotos du lægger ind, hvilket kamera bruger du om jeg må spørge?

  De bedste hilsner fra

  Mona

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. september 2007 at 14:49

  Tak skal du have, Karsten.

 • Avatar
  Svar
  Karsten
  13. september 2007 at 14:16

  Jeg vil bare sige tillykke med at have danmarks 2. mest indflydelsesrige blog :-)

  http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=32634

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  19. april 2007 at 08:29

  At links åbner i nyt vindue, kan gøres med en lille stump kode, men om der findes en genvej på Blogger ved jeg ikke. Prøv at spørge ude på din blog. Måske er der nogle, som hurtigt kan give dig det svar, du har brug for.

  Jeg har købt mit eget domæne. På det har jeg installeret WordPress (som kan hentes helt og aldeles gratis) og anvender nu det, som styresystem for min weblog. Der findes mange andre muligheder også, men WP er vældig effektivt udbygget med mange tilføjelser, plugins og andre små finesser.

  Omkring overvejelserne i forbindelse med at skrive på nettet, så har jeg skrevet lidt om det lige her.

 • Avatar
  Svar
  Palle
  18. april 2007 at 22:13

  Nå jo, jeg glemte lige at spørge til ,hvordan man kan få besked om, hvordan der er nye indlæg på andres og ens egen side ? Jeg fornemmer det er der med RSS feed, men jeg har ikke lige haft tålmodighed til at sætte mig ind i det. Og så går jeg ind for “share better practice”, hvilket du jo også gør eller om ikke andet så er du så flinkr og rar at du deler en masse med os andre og noget af det har du sikkert måtte kæmpe med inden det virkede.

 • Avatar
  Svar
  Palle
  18. april 2007 at 22:10

  Ved du hvordan man får links til at åbne i et nyt vindue så man ikke kommer væk fra den side man er på og når du siger du bruger wordpress og har eget domæne, så antager jeg at du betaler et eller andet beløb for at køre på eget domæne idet dette jo er en hjemmeside ?
  Sluttelig vil jeg gerne høre dig om, hvordan du selv har det med at bruge din families rigtige navne og vise private fotos ? Jeg gør det også selv, men er lidt i tvivl om, hvorvidt det er 1. at udstille sine kære, 2. at give oplysninger til personer med forkerte hensigter ? Har du haft dårlige oplevelser eller kan man godt være åben og ærlig uden at man bliver misbrugt ?
  mvh Palle

 • Avatar
  Svar
  Palle
  10. april 2007 at 14:45

  Tak!

  Palle :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  10. april 2007 at 14:42

  Jeg har mit eget domæne, som kører med WordPress i maskinrummet. Altså vel som webhost… tænker jeg :-)

 • Avatar
  Svar
  Palle
  10. april 2007 at 14:40

  Hi Liselotte,

  Jeg skal lige høre dig om du køre WORDPRESS på/som en WEBHOST eller free WEBLOG ?

  mvh Palle

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  28. maj 2006 at 11:42

  Tak skal du have Hasse :-)

 • Avatar
  Svar
  Hasse R. Hansen
  28. maj 2006 at 10:23

  Flot side må jeg sige. Har faktisk skrevet et lille indlæg i min weblog omkring din side.

  God søndag.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  29. december 2005 at 22:40

  Hejsa Per – jeg ved ikke om du er bekendt med http://www.blogbot.dk? Som jeg hører og ser dit koncept præsenteret, kan jeg ikke umiddelbart se, hvilke fordele der evt. er ved din nye side i forhold til den allerede etablerede.

  Måske du kan uddybe?

 • Avatar
  Svar
  Per Vad
  28. december 2005 at 20:11

  Jeg har med interesse læst i din weblog og vil høre, om du vil være med til at lave en portal med en oversigt over bloggere?

  Jeg er i fuld gang med at lave en side ved navn Danske bloggere: http://www.danskebloggere.dk

  Det er gratis og uforpligtigende. Alle kan tilmelde sig, den eneste betingelse er, at man på sin hjemmeside linker til Danske bloggere. Til gengæld får man:
  Ens side bliver præsenteret på siden med skribenter, og der vil være link til siden.

  I forbindelse med de(t) emner man vælger vil ens side blive nævnt, og der vil være linket til den

  På forsiden og ved hjælp af forskellige features vil der på skift blive gjort reklame for de tilmeldte sider/skribenter.

  danskebloggere.dk vil blive udvidet med features, der øger besøgstallet.
  Tjek siden, http://www.danskebloggere.dk, og overvej om du vil være med. Jeg håber, at jeg hører fra dig

  Allerbedste hilsner og et godt nytår
  Per Vad
  E-mail: pervad@oncable.dk
  mobil: 26 29 02 33
  Web: http://www.danskebloggere.dk

 • Læg din kommentar lige her