Min linkpool…

Ord

Oplysning

Håndens arbejde

Pengeslugere

Illustratorer

Inspirerende madsider

Haveinspiration

17 kommentarer

 • Svar
  Suzanne
  5. maj 2009 at 14:29

  Faktisk kan du købe shampooting mm. meget billigere her http://www.lookfantastic.com – jeg kan se at du linker til ‘smukkere’ og f.eks. Redken Shampoo koster 134 kr. der, mens den hos look.fantastisc koster 60.25 i dkr. og selvom du betaler porto for hver enkelt ting du tilføjer til din kurv, så sparer du stadig mange penge i alt :)

 • Svar
  Minna Mercke Schmidt
  3. marts 2009 at 22:43

  Hej Liselotte!
  Det var länge sedan jag var på besök… men så glad att jag hittade hit igen. Tänkte skriva om din alldeles fantastiska sida på min blogg snart, fler måste få dela glädjen! Hilsen, Minna :)

 • Svar
  Liselotte
  19. januar 2009 at 21:26

  Cathrine, allerførst tak for de pæne ord – de gør mig glad :-)

  Omkring hjemmesidedesign, så er der masser af gratis ting at hente mange steder på nettet. Man kan sagtens skabe sig en smuk side med gratis ting, så det skal du ikke være bange for at prøve kræfter med :-)

  Min side er designet af mig, men jeg er jo også grafiker, så det ville være underligt, om man ikke kunne se det afspejlet på siden her :-)

 • Svar
  Cathrine
  19. januar 2009 at 19:16

  Hej liselotte.

  Er helt vild med din hjemmeside her. Har fået den anbefalet af en veninde.
  men så var det jeg tænkte, om jeg også kunne lave sådan en flot hjemmeside, med så flotte illustrationer( er det dig selv der har lavet illustrationerne og layoutet) eller skal man være grafiker for at lave dette flotte noget….. :-)

  Hilsen Cathrine

 • Svar
  Anne mette kristoffersen
  26. maj 2007 at 11:57

  Så smuk, så fantastisk og så fuldstædig inspirerende!!

  Er helt og aldeles faldet for din side. Jeg kan simpelthen ikke få nok.. jeg har været herinde mange gange her indenfor den sidste uge og det får da ingen ende…

  Jeg stødte på din side i forbindelse med min store passion, nemlig min have /smiler

  Jeg er stadig ny-begynder men kan jo sagtens lade mig inspirere her hos dig…

  Jeg er ikke ferm udi dette medie , prøver ihærdigt at blive det, derfor vil jeg gerne om du kunne fortælle mig hvordan jeg starter min egen side op?

  Iøvrigt så jeg til min glæde at du bor tæt på…..jeg bor i Klarup…

  Med utålmodige og varme hilsner fra Den Danske sisu

 • Svar
  Liselotte
  14. september 2006 at 12:37

  Hejsa Lisette – jeg har ind imellem link til forskellige fotografer, som jeg finder interessante. Jeg husker ikke præcist ham du nævner, men et forslag er, at du kigger kategorien “Set derude” igennem. Så finder du ham måske :-)

  Omkring det billede du nævner med nogle “små blå drenge”, så ved jeg ikke hvad det er for et, du mener, så jeg har meget svært ved at hjælpe dig med det på baggrund af den beskrivelse du giver lige her. Måske kan du være mere specifik – send mig evt. en mail på liselotte(a)slagtenhelligko(.)dk og så skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

 • Svar
  Lisette
  14. september 2006 at 10:26

  Hej Liselotte

  Sådan en herlig tordag morgen sidder jeg igen, igen og frydes over din blog. Jeg havde lige brug for et link til en fotograf og kunne huske at du tidligere har haft et link til en ret fantastisk fotograf med flotte naturbilleder af bløde vandfald. Nu sidder jeg så og kigger i din linkpool, men kan ikke finde ham, hvor er han blevet af ??

  Endnu engang har du selv sat nogle dejlige billeder på din side som gør glad og bringer smilet fra. Du har længe haft et lille billed med nogle “små blå drenge” på en smuk vårgrøn baggrund. Mon det er til at finde hos dig stadig? Jeg ville så gerne bruge det hvis det er OK med dig ;o)

  Sidst et på forhånd TAK for hjælpen og masser af sensommerhilsner fra Fakse
  Lisette

 • Svar
  Liselotte
  17. august 2006 at 12:54

  Hej Néné – tak for dine pæne ord om bloggen. De varmer :-)

  Nej, jeg har desværre ingen erfaringer at dele omkring Nicola Cerinis computertasker, så der bliver jeg dig svar skyldig.

  Dejligt at høre, at også du bager. Jeg elsker det! :-)

 • Svar
  Néné
  17. august 2006 at 09:03

  Hej Liselotte,

  Ah, jeg er vild med din side/blog (fantastisk design) – den er straks bookmarked på alle sæt og vis. Og så har jeg lige surfet lidt rundt i nogle af dine links, hvor jeg desværre forelskede mig hovedkuls i en af Nicola Cerinis computertasker. Men man kan jo hverken købe den på nettet eller anywhere near here!?! Hvad gør man? Har du prøvet at skaffe nogle af hendes ting?

  Jeg er i øvrigt også selv passioneret bager – bager alt vores brød og kager selv. Måske kan vi udveksle nogle tips – der er overraskende få mennesker, der bager til andet end festlige lejligheder.

  Bedste hilsner
  Néné

 • Svar
  Liselotte
  5. august 2006 at 09:25

  Hejsa Lykke – jeg har ikke linket liggende andre steder end i arkivet her på siden, så du kan kigge den kategori igennem, som hedder “Set derude”. Der skulle det gerne være til at finde :-)

 • Svar
  lykke foged
  5. august 2006 at 06:47

  Hej Liselotte.

  Jeg har fået siden her opgivet af Susanne Rohrmann.
  Hun skrev til mig med et link, og da så jeg en fed stol,
  vistnok fra England.
  Jeg tror det var en engelsk designer der satte gamle rokoko stole i stand eller også var de nye.
  De var fede og nu står jeg og mangler adressen.
  Jeg må med skam meddele, at jeg er en technofob og ikke gemmer på tingene , så hvis du kunne være behjælpelig med en adresse på hende igen, ville jeg være lykkelig.
  Det er da alligevel noget!!!

  Ha en dejlig dag.

  Kærlig hilsen

  Lykke Foged

 • Svar
  decor8 Holly
  29. maj 2006 at 19:53

  This blog is beautiful. I also love your illustrations – I will write about you in my design blog tomorrow. So lovely!!!

  Holly Becker, decor8

 • Svar
  Martin
  18. april 2006 at 07:36

  uha, det var hurtigt! Mange tak, fungerer glimrende.

 • Svar
  Liselotte
  18. april 2006 at 07:22

  Hejsa Martin – jeg bruger dette script og det fungerer fint – uden problemer faktisk, så jeg håber det kan gøre det samme for dig.

 • Svar
  Martin
  18. april 2006 at 00:01

  Hej Liselotte,

  Jeg er igang med at lave et nyt design til min side – og efter jeg har opgraderet til v.2.0 af WordPress, er der rigtig mange af mine gamle plug-ins der ikke rigtig vil længere.

  Jeg husker noget om at du også havde opgraderet til v.2.0 – og er meget interesseret i hvordan du har fået dine “seneste kommentarer” til at fungere. Jeg har siddet og ledt på nettet i noget tid, men har indtil videre ikke fundet noget der fungerer optimalt.

  Ville det være muligt at få fat på koden eller det plugin du gør brug af?

  takker

 • Svar
  Liselotte
  17. marts 2006 at 15:45

  Du skal være meget velkommen Hanne :-)

 • Svar
  Hanne
  17. marts 2006 at 13:33

  Det er den mest imponerende samling links jeg til dato har set. Har bookmarked næsten samtlige. Har selvfølgelig også bookmarked dig ! Jeg er grafisk designer og tekstforfatter og kan kun håbe jeg en dag får en opgave hvor jeg kan bruge dig. :-)

 • Læg din kommentar lige her