Reklamepolitik

Slagt en hellig ko er mit fristed. Jeg har elsket at skrive dagligt om alt mellem himmel og jord og det har jeg gjort i mere end ti år. Jeg har fasttømrede meninger om, hvordan jeg har lyst til at drive bloggen. Disse tanker er affødt af min aldrig svigtende mavefornemmelse.

Bloggen læses af rigtig mange mennesker og derfor er jeg selvfølgelig også oplagt som mål for fristende tilbud om at reklamere for diverse produkter eller sælge via affiliate-links, ligesom jeg ofte bliver spurgt om at skrive indlæg for forskellige former for honorar. Jeg er ikke interesseret i ovenstående ligesom jeg ikke er interesseret i at annoncere på anden vis på bloggen. På samme måde har jeg afvist alle former for tv-optræden. Jeg ser oftest ikke relevansen.

Min personlige frihed betyder alt i den sammenhæng. Den er drivkraften bag Slagt en hellig ko og jeg passer godt på den, for uden den, ville jeg miste lysten til at drive siden her. Glæden ville forsvinde, mine vinger ville stækkes og snart ville jeg formentlig lukke. Det har jeg ikke lyst til.

Jeg har en svaghed for mennesker, som er iværksættere. Det kan være indenfor alt fra kunst til landbrug. Det kan være småt og det kan være potentielt stort. At røre andre, er altid en fantastisk evne at have og at gøre den gode forskel er noget, jeg værdsætter, så jeg omtaler gerne den slags, hvis jeg synes, at det passer ind i min idé om Slagt en hellig ko.

Jeg modtager i den ånd gerne din historie. Det er langt fra sikkert, at jeg omtaler den, men jeg vil hjertens gerne læse den. Jeg modtager ind imellem og ganske uopfordret overraskelser i form af forskellige produkter til frivillig test. Det er sjovt, når der havner sådan et produkt i postkassen eller ude på måtten som dagens overraskelse. Måske omtaler jeg produktet på bloggen, men det sker kun, hvis jeg ser relevansen og selv er begejstret.

Hvis du har lyst til at sende noget til mig, vil jeg blive rigtigt glad for at modtage det på denne adresse:

Blackhill Yarns Aps

Att.: Liselotte Weller

Indkildevej 14

9210 Aalborg – DK

Jeg giver mig ikke af med give-aways og andre former for “vind her hos mig” mod at omtale et bestemt produkt, så det behøver du heller ikke foreslå.

Med alt ovenstående in mente, er jeg stadig frygtelig glad for alle former for gaver og overraskelser og jeg sætter allerstørst pris på din kommentar og dit engagement.

Mange hilsner Liselotte

8 kommentarer

 • Svar
  Hanne-Mor
  17. august 2017 at 16:51

  Jeg er også rigtig glad for at læse med her og på de andre sider du inspirerer til. Det var og er dine billeder, jeg er allermest vild med og hvis jeg må låne et til mit facebookcover, så skal det være lavendler med sommerfugl fra i dag 17082017. Jeg vil selvfølgelig skrive dig på som fotograf. Er det muligt? Hilsen Hanne.

 • Svar
  Vivian Bressig
  29. november 2016 at 14:37

  Dejlig høstjakke – kan garn købes hos dig?

  • Svar
   Liselotte
   29. november 2016 at 16:04

   Hej Vivian. Du kan sagtens købe garn til Høstjakken. Prøv at kontakte http://www.garnudsalg.dk – vi hjælper gerne med at finde garnet :-)

 • Svar
  Jeanne Bay
  11. november 2015 at 09:45

  Hej Liselotte

  I et af dine smukke setups til salg af jeres lækre garn, var der et får med blåt garn viklet omkring. Kan ikke finde billedet af det, for ville selv prøve at gøre dig kunsten efter til brug i adventskalderen til min søster. Håber du kan hjælpe mig. På forhånd tak.
  Kh. Jeanne

  • Svar
   Liselotte
   14. november 2015 at 12:51

   Hej Jeanne – jeg kan desværre ikke genkalde mig det foto og jeg tager jo utallige af dem, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig :-)

 • Svar
  Birgitte
  7. januar 2015 at 12:09

  Kan kun stemme i med Line og Koselig, HELT enig, og jeg NYDER det reklame fri øjeblik. tak for dejlig side. mvh Birgitte

 • Svar
  Koselig
  6. november 2014 at 19:46

  I det virvaret bloggersfæren har blitt av bloggere som jeg synes virker kjøpt og betalt av alt mulig, så står du fram med prinsipper som er bunnsolide og det gjør deg til en av mine favorittbloggere og det har du vært i mange år!

 • Svar
  Line Sørensen
  5. november 2014 at 00:18

  Hvor er det dejligt at du skriver som du gør. Der er ingen pis med bloggen her, du skriver om det du har lyst til og det er netop det der gør bloggen helt fantastisk. Tak for det.

 • Læg din kommentar lige her