7

Hvornår er det sket?

“Nu skal du ikke blive forskrækket, når du vender dig om…”
“Mmmm… hvad? Nej, nej…”

Jeg har siddet og arbejdet meget koncentreret de sidste 3 timer. Så koncentreret, at jeg ganske har glemt at holde pauser og bare har siddet med næsen inde i skærmen. Jeg har hørt, at der var aktivitet bag mig, men bare tænkt, at de var i gang med at rydde op i et eller andet. Tid til at tjekke det, hvad jeg i hvert fald ikke og for et øjeblik siden kunne jeg, med tilfreds mine, sende første udkast på en opgave, hvorefter jeg endelig slap skærmen og vendte mig til dette her…

Nedrivningen

De har fjernet hele værelset bag mig. De har også hevet tapet af, fjernet borde, skruet reoler ud af væggene og pakket en masse ting ned. De har gjort klar til renovering af kontoret – uden jeg har opdaget det.

Måske er der noget om snakken, når de ind imellem kalder mig virkelighedsfjern og distræt…

Du vil sikkert også kunne lide