10

En god dag :-)

Da jeg kom hjem, stod hele familien og ventede på, at jeg skyndte mig ud for at handle, for de arbejder jo. Hårdt. Og den slags gør jeg aldrig i, så afsted gik det for at handle ind til min gode lammegryde, som nu står og simrer på komfuret. Det ender sent, men sådan går det ofte herhjemme, hvor tingene lader til at have deres eget liv, hvorfor vi har opgivet at tro, at det er os, der bestemmer.

De er nået langt. Lige nu er de i gang med at lave en 4 meter lang bordplade, som endelig skal give mig en eftertragtet plads med udsigt til haven. Det glæder jeg mig til og så kan jeg passende glæde mig over forårsblomsterne også. Tulipaner og 6 billige hyacinter, som skal gøre deres gavn i hjemmet i morgen, når jeg engang er kommet igennem den rengøring, som allerede nu er mere end tiltrængt.

Blandede tulipaner

Åh ja… i morgen… det er sidste arbejdsdag inden en uges ferie. Jeg glæder mig til den ferie, men allermest glæder jeg mig til, at komme hjem og se sønnike sidde i sin nye kørestol, for den bliver leveret i morgen formiddag.

Den unge mand har været rask siden før jul, han får nu endelig sin nye kørestol og i går blev hans kørsel godkendt. Søster Lystig har været her siden tirsdag og vi har det dejligt og sjovt. Nu kalder hun til samling ved spisebordet, hvor en dobbeltkabale venter. Livet er gavmildt i disse dage :-)