8

Uhm, pizza…

Solen skinner så dejligt i dag, men der er ingen generende varme gemt derude. Godt jeg havde taget rigeligt med tøj på ind til byen, for der var faktisk rigtigt koldt og slet ikke det forår, som solen ellers indikerer, men midtbyen var skøn.

Lige overfor Budolfi Kirke ligger Athene, en af byens bedste smykkebutikker, som efterhånden er ved at være på fornavn med mig. Jeg elsker deres smykker og har efterhånden en del derinde fra, så vinduerne fristede.

Vi måtte lige derind og kigge, men jeg holdt mig i skindet, for det eneste jeg forelskede mig i, købte søster lystig lige foran næsen på mig. Det skal naturligvis hævnes. Snart.

Budolfi

Efter Olines trang til indkøb (et spil til hendes Nintendo DS) var stillet, hørte vi kun “Aiiii altsååååå… hvornår skal vi hjem?”, så det endte med, at vi fik handlet ind i en fart – det blev til hjemmelavede pizzaer – og egentlig var tanken, at der skulle friske asparges på den ene, men de var så slatne, at ikke engang en solid omgang mund-til-mund ville have vækket dem, så det blev opgivet.

Asparges

Vi skal i hvert fald have min yndling, nemlig pizzaen med de tynde skiver kartoffel, god italiensk skinke og masser af løg. Resten må de andre bestemme. Jeg kan fint nøjes med den.

Nu er det vist tid for en kop kaffe, begyndende forberedelser til aftensmaden og derefter sender vi Kenneth i biografen, for at se Gasolin. Imens leger vi biograf herhjemme. Annemette havde Madagascar med til ungerne, så det er vist det vores aften skal gå med…

Du vil sikkert også kunne lide