21

Og sådan bliver det!

Det har været en meget lang dag. Arbejdsdagen er næsten lige sluttet og den startede 7.30 i morges, så jeg er brugt nu. Jeg har en hjerne, som er så træt, at den næsten ikke kan rumme, at vi slap for operationen i denne omgang.

ForÃ¥ret i min stue...Kenneth fik i løbet af formiddagen fat i afdelingen, som skulle stå for operationen i morgen tidligt.

Han forklarede dem, at Alexander for øjeblikket har det rigtigt godt og har taget jævnt på de sidste 3 måneder. De var enige med os i, at operationen er formålsløs lige nu. Det er kun at give kroppen yderligere at bruge energi på og når den allerede nu er så godt i gang med at kompensere for netop en mavesonde, enedes de om, at operationen er udsat på ubestemt tid.

En lettelse er det. Det betyder meget for mig, at der er andre end os, som kan se, at Alexander er inde i en god udvikling lige nu og at slippe for operationen er dejligt, men allerbedst fordi det netop er lægerne, som siger god for at springe over.

Bettesøs er kommet. Hun spiller kort med mor oppe ved spisebordet. De mundhugges og hygger sig. Alexander sidder ved siden af og griner af deres trang til hele tiden at skulle fortælle modparten om egne fortræffeligheder, mens de bander over deres kort.

Jeg har modtaget en overvældende mængde tilmeldinger til Operation Påskeglad allerede. Der er plads til mange flere.

Der er forår i min mave…

Du vil sikkert også kunne lide