9

Morgensol over Gug

Morgensol

Solen skinner over Gug, Visse og Marokko her til morgen og det i mere end en forstand. Ældste er sendt i skole, som på en helt almindelig dag. Han har sit korset på, for det virker. Han er sluppet for mavesonde, fordi han har det godt. Hans moster har sagt godmorgen og han har fået dagens første grin.

Oline skal have gymnastik i dag. Det er ikke hendes yndlingsfag, så hun brokker sig højlydt alle tirsdage. I dag er ingen undtagelse. Hun spiller nærmest dødsyg og da det ikke virker simulerer hun gymnastiktøj forsvundet fra jordens overflade. Desværre ved hendes mor, hvor det skal findes og herefter er der kun én ting tilbage at råbe ud over de sagesløse morgengrimme beboere på matriklen.

Hun stiller sig i positur og råber opgivende ???Jamen jeg gider ikke have gymnastik. Jeg har simpelthen ikke kræfter til det…???, hvorefter hele hendes krop nærmest smuldrer for øjnene af os, mens hun dramatisk slår ud med armene.

Hun ender som diva. Jeg ved det bare, men inden skal hun have gymnastik.

Du vil sikkert også kunne lide