2

Lidt godt til weekenden…

Jeg er så heldig så jeg hver fredag får tilsendt ugens latter af en sød veninde – denne her er jeg NØDT til at dele med andre… he he he…

På en flyvetur til Chicago havde en gentleman gjort adskillige forsøg på at komme ind på herretoilettet, men der var hele tiden optaget.
Stewardessen bemærkede hans problem.
“De må gerne bruge dametoilettet, hr.”, sagde hun, “hvis De lover ikke at røre ved knapperne på væggen”.
Han gjorde det han skulle, og da han sad dér, lagde han mærke til de knapper, han havde lovet ikke at røre. På hver knap stod nogle bogstaver: VV, WL, PK og på en rød knap stod ATF.
Hvem ville opdage, hvis han trykkede på dem?
Han kunne ikke modstå fristelsen. Han trykkede på VV. Varmt vand sprøjtede blidt ud over hans bagdel. Sikke en dejlig fornemmelse, tænkte han. Herretoiletter har ikke sådan nogle vidunderlige faciliteter.
I forventning om at opnå endnu større glæde, trykkede han på VL knappen.
Varm luft erstattede det varme vand og tørrede blidt hans ende.
Da det holdt op, trykkede han på PK knappen. En stor pudderkvast kærtegnede hans bagdel, idet den til hans glæde føjede en spinkel duft af forårsblomster.
Dametoilettet er mere end et toilet, det er blid og kærlig fornøjelse.
Da pudderkvasten havde fuldendt sin glædesspredning, kunne han næsten ikke vente med at trykke på ATF-knappen, som han nu vidste ville sætte ham i den yderste ekstase.

Næste gang han åbnede sine øjne, vidste han, at han lå på et hospital.
En sygeplejerske kiggede på ham med et smørret grin. “Hvad skete der?” udbrød han.
“De trykkede på én knap for meget”, svarede sygeplejersken. “Den sidste knap, som der stod ATF på, var en Automatisk Tampon Fjerner. Deres penis ligger under hovedpuden”.

Du vil sikkert også kunne lide