2

Leverpostej i rå mængder…

Engang var vi på kanotur til Sverige – forøvrigt dengang jeg fik tilnavnet Angstpadleren, men det er en helt anden historie. Vi fik havde hygget os grundigt gennem ferien og var nu nået til en af de sidste aftener. Forsyningerne havde været rigelige så vi sad med et forråd, som kunne have rakt mindst en uge mere.
Brødrene sad og hyggede sig med rødvin varmet ved bål-ild, rugbrødsmadder med diverse pålæg og en ustyrlig mængde historier om dengang de var yngre. Inden længe var de i fuld gang med at overgå hinanden i både vovemod og legemsskader og herfra var der kun kort vej til at begynde at udfordre hinanden.
De endte med en konkurrence om hvem der kunne spise flest dåser leverpostej – med ske.

Jeg kan få kvalme ved tanken endnu…

Du vil sikkert også kunne lide