2

Av for pokker, hvor er de grimme…

De siger at man ikke skal tage bilen ind i Amsterdam. Det er sikkert rigtigt, men som altid er vi heldige. Vi koerte ind til Van Ostadestraat midt i byen og fandt en parkeringsplads lige udenfor hoveddoeren. Der holdt vi hele natten og i morges tog vi saa bilen ind til centrum, men allerfoerst koerte vi ned og parkerede lige bagved Albert Cuyp Straat, som har et enormt langt marked, som byder paa stort set hvadsomhelst.
Her fandt vi enkelte livsnoedvendige ting. Det er nemlig ikke rigtigt godt at vaske haar og krop i opvaskemiddel med citronduft, men sig det ikke til nogen.

Inde i centrum var der fyldt med mennesker. Vi var tydeligvis ikke de eneste der havde fri i dag. Der var mange flere mennesker end vi er vant til, men vi kunne sagtens komme frem og genfandt nogle af yndlingsbutikkerne. Frokosten blev japansk – groentsager og kaemperejer dybstegt i tempura. Dejligt.

Skoene kan jeg glemme. Det bliver ikke der jeg investerer. Det kan ikke lade sig goere at finde noget jeg vil gaa med. Maaske er jeg kraesen, men orv, hvor er de dog grimme og med de haele de synes er smarte, kan jeg forudse alt for mange forstuvninger, saa mon ikke det er sundt at lade vaere…

Sidst paa eftermiddagen maatte vi indse at vi er talentloese. I hvert fald naar det kommer til at lokalisere supermarkeder. Vi kan ikke finde dem.
Vi spiser gyros fra den lokale grill og drikker vallas og oel fra den lokale Nightshop, hvor inderen vist skal modsvare vores egen 7eleven. Ost, poelse, godt broed og hesteboenner er ogsaa med til bords, saa vi bliver maette… og traette er vi allerede.
Mine ben beder mig snart smide dem i vejret, men de bar mig uafbrudt i 5 timer, hvor vi ikke sad, saa jeg ka’ sgu godt, kan jeg ;-)

En dejlig dag… med foraarsvejr og solskin – lad det bare fortsaette i morgen…

Du vil sikkert også kunne lide