3

Skagen, fisk og frisk luft…

Arbejdsdagen er ikke hverken lang eller anstrengende og så skal den endda slutte på skønneste vis.
Vores første “feriebarn” tager afsted i dag. Han skal til Skagen i 14 dage og jeg er naturligvis slet ikke misundelig med udsigt til 14 dage i kunstner-refugie og med rimelig sandsynlighed for solskinstimer der langt overgår dem jeg nåede at tælle i mine 4 ugers ferie.

Vi kører ham derop, for det vil passe fortrinligt med en middag på Bodilles Kro, som leverer et udsøgt tag-selv-bord med fisk af enhver slags. Betjeningen er sædvanligvis i top, men det er nu fiskebordet der trækker. Kan man lide fisk, er det slaraffenland at få fri adgang til alle de lækre fiskeretter.
Skyllet ned med en god hvidvin og i rigtigt godt selskab, bliver det en mindeværdig middag. Det er jeg helt sikker på. Bagefter er der mulighed for at tur i havnen, som er meget hyggelig her om sommeren. Jeg tror vi slutter aftenen på en listig café, som tilbyder en rigtig god kop kaffe.

Så går turen hjemad igen. Af landevejen er der tilpas smukt og langt til de gode snakke, som udfolder sig allerbedst i en stille nat.

Jeg skal heldigvis først møde temmelig sent i morgen…

Du vil sikkert også kunne lide