5

Intelligens tak…

Det har frosset ude i nat. Græstæppet var dækket af et tyndt lag rim til morgen. Hvidt og sprødt ventede det på, at Oskar skulle tage sin morgentur og afsløre nattens hemmeligheder, men han havde ingen planer om et besøg i haven. Der var jo koldt og vådt derude.

Han er en kryster og en kujon. Han er ikke meget hund, men mere tøsedreng. Vådt og koldt gør ham helt immun overfor godbidder og lokkende stemmer. Han nægter ganske enkelt.
Så hellere holde sig, til blæren er på bristepunktet og øjnene løber i vand.

Jeg tror vi må finde på noget. Måske det skulle være en morgengåtur, men på den anden side er jeg også så meget realist, at jeg ved det ikke kan gennemføres på hverdage. Der er ikke tid til den slags, så en hurtig tur i hundegården er indenfor rækkevidde, men så heller ikke mere.

Men at snige sig ned under dynen og lægge sig tæt ved varme tæer, er også hans forestilling om en dejlig morgen. Ikke en frisk morgentur, for der er så frygteligt koldt, vådt, varmt, farligt, lyst eller mørkt udenfor, når først jeg står der med snoren.

Måske jeg bare skulle lade være med at have ondt af ham, når han tydeligvis selv finder pervers nydelse i at spæne rundt med fyldt blære. Han er en dum hund. Det havde jeg ikke bestilt.

Du vil sikkert også kunne lide