2

Lidt pausetrængende er man vel altid…

Nogle dage er sjovere end andre. I dag var en sindsoprivende sjov dag…

Ny nyttig lærdom: Man kan anvende friske æg i bagværk, fordi det opvarmes til mere end 75 grader og derfor elimineres bakterier, som udfordrer peristaltikken mere end godt er. Opvarmes fødeindtaget ikke til mere end 75 grader, anvendes pastauriserede æg fra charmerende plastbeholdere i størrelse X-large.

Der skulle bages chokoladekage…

“Øh… jeg forstår ikke hvorfor den her dej ikke bliver rigtigt god…?”

Læreren ankommer, kigger kortvarigt og vender sig herefter om og forlader rummet. Efter solide og forvirrede 5 minutter, kommer han ind igen. Nu rødøjet og med tårestriber nedad kinderne.
Han går direkte og sammenbidt til skål, mand og grydeske og siger:

“Du har forstået det med de friske æg korrekt. Dem kan man sagtens bruge i en chokoladekage fordi den opvarmes til mere end 75 grader. Jeg vil så alligevel komme med et godt forslag til dig. Du skal sørge for at slå æggene ud af skallen før du kommer dem i dejen fremover…!”

Så var det altså, at jeg fik brug for mine 5 minutters pause udenfor…

Du vil sikkert også kunne lide