0

Jeg føler mig rig…

Jeg har en god ven i København. Han har været en del af mit liv i mange år efterhånden, men med flytning til jylland er det blevet sjældent, vi har lejlighed til at se hinanden. Kontakten bliver sporadisk, men ikke mindre dejlig.

Han ringer hvert år på min fødselsdag. Hvert eneste år, ringer telefonen ved 20-tiden om aftenen og så er han i røret. Han ønsker tillykke og så går snakken ellers. Helt som den plejer.
Måske er det 1 år siden vi sidst har snakket sammen, men uanset så flyder snakken og vi skal have indhentet alt nyt om hinanden. I går afveg ikke fra tidligere år. Han ringede og inden længe gik snakken om løst og fast. Vi tager tråden op uden problemer og det er altid med rigtigt godt humør jeg siger farvel til ham. Han er et meget dejligt menneske.

Han har været en del af mit liv siden jeg lærte Kenneth at kende. Han har fulgt os gennem tykt og tyndt og har altid været der for os. Når vi skulle have lavet praktiske ting, stod han klar med powertools og udholdenhed. Når der skulle graves have, stod han der med spade og godt humør. Han var der altid for os.
Selv i den allersværeste tid vi havde, da Alexander var ganske lille og konstant indlagt, var han der på hans helt specielle facon. Han magter ikke hospitaler og kunne ikke bære, at se det lille barn have det skidt, så besøg derude var ikke aktuelt.
Til gengæld kunne vi være sikre på, at når vi kom hjem efter en indlæggelse, var græsset slået, ukrudtet fjernet og der stod friske blomster til at glædes over. Måske var der købt ind til aftensmad og ofte var han den, som stod klar til at hjælpe med at lette hverdagen for os med tilbud om at hjælpe med alle de praktiske gøremål.

Han har altid været der for os og han husker endnu, at han skal ringe og ønske mig tillykke hvert eneste år. Han gør mig altså så uendelig glad og jeg er meget taknemmelig for at have fået lov til at have ham i vores liv gennem alle disse år.

Jeg huskede at fortælle ham i går, at jeg er glad for at han stadig er i vores liv og i dag føler jeg mig rig, fordi han er en del af de mennesker som holder af mig.

Du vil sikkert også kunne lide