13

Nå, så endte vi derude…

Ældste endte med at blive indlagt. Han ligger med ilt nu og der er styr på ham. Sekretprøver, som forhåbentlig kan give os et hint om den optimale behandling, returnerer ikke fra laboratoriet før i morgen tidlig. Vi afventer besked.

Jeg er hjemme igen, for yngste skal også sove lys sammen til i morgen. Ligesom resten af familien forhåbentlig skal…

UPDATE – Alexander ilter fortsat så dårligt selv, at det er nødvendigt med ilt. Blodprøverne i går gav ingen tydelig indikation af hvad der er efter ham, så vi håber de sidste sekretprøver kan belyse det. Svar på dem indløber forhåbentlig inden frokost.

For det ikke skal være helt ligetil, har jeg nu tydelige influenza-symptomer. Ondt over det hele og forkølet, med feberfornemmelse, men det er i det mindste sandsynligt, at det er Alexander der har smittet mig og derfor har vi nu en ide om hvad der er galt.
Desværre er Alexanders almene tilstand i forvejen svækket og han er derfor meget hårdere ramt end vi andre. Jeg håber alligevel de finder en bakterie i stedet for en influenza-virus, som ikke kan behandles og derfor bare skal bekæmpes med kroppens eget forsvar. Det er nemlig der Alexander kommer i klemme…

Du vil sikkert også kunne lide