0

Privat bli’r banalt eller er det?

image Man skulle være et skarn, hvis man ikke kunne fornøje sig lidt på Alison Jacksons side.

Det private gøres offentligt – og det hele ender med at være så skide banalt, at det er genialt. Jeg er vild med Camilla.

Det er lidt ligesom at lure gennem nøglehullet. Det har jeg gjort en gang. Det var dengang jeg fandt ud af, at et blowjob intet har at gøre med at være ballonkunstner. Så blev jeg så klog og det endda i ganske ung en alder.

At kigge gennem nøglehullet er vi jo masser af mennesker, som tillader. Mig selv inklusive. Jeg sørger bare for at have hånd i hanke med det du kan være (u)heldig at lure på.

image Mandy og Christian har også haft hånd i hanke, eller er det hånd i kagedåsen. De er blevet gift, har fælles liv og deler det gerne med os andre. De beskriver sig selv således: “Much of their time is currently spent studying for school. But when they have a free moment they like to listen to music, have intellectual debates, read, write short stories, visit Burlington, Vermont, take road trips, learn stuff, play with the neighbor kids, blow bubbles, check toaster ovens and compose songs. They enjoy camping and just might purchase a yurt in the near future.”

Du behøver ikke nøjes med en beskrivelse af dem og deres intense trang til intellektuelle debatter og sæbebobler. Tag en smut ud for at nyde billederne af brudeparret og ikke mindst deres familie, venner, venners venner, niecer, nevøer, præsten der viede den, bryllupskagen, græsplænen, salen de holdt receptionen i, Christians sko, Mandys kjole og nyd endelig deres udsøgte smag i gulvtæpper, gardiner og tapet. God fornøjelse!

Du vil sikkert også kunne lide