6

Beduin in spe…

S? gjorde jeg det igen. Forelskede mig hj?lpel?st og s? endda i noget s? t?beligt, men det var k?rlighed ved f?rste blik og jeg ser allerede mig selv lege ?rkenbeduin derinde, n?r sommersolen br?nder ubarmhjertigt ned over Tj?rnevang lige om lidt…

image

Jeg M?TTE bestille et til hulen, hvor alt andet end ham og mig bliver ligegyldigt og s? endte det alts? ogs? med en af de store modeller til havebrug. T?pper, puder og masser af godt selskab eller madrasser og b?rn og voksne i et sammensurium en varm sommernat med kig til stjernerne eller…

Du skulle tage et kig p? deres hjemmeside og s? ikke et ord om, at jeg var der for mindre end en m?ned siden og dengang ikke fik k?bt med hjem ;-)

PS – min ?bleskr?llemaskine er ankommet og den er naturligvis akkurat s? uundv?rlig, som jeg mente den var ;-)

UPDATE – de er d?lme effektive. Fik lige en mail: “Your order has been sent 27 may by priority mail”, s? senest tirsdag tror jeg, at jeg vil if?re mig kaftan og brun skosv?rte…

Du vil sikkert også kunne lide