4

Septemberonsdag

Jeg har sovet længe. Ikke bare længe, men rigtigt længe. Jeg er ikke frisk, men heller ikke syg; vist bare ramt af efteråret…

Dagen i dag skal bruges til at samle op på nogle af de ting, jeg forsømte i weekenden. Der er vasketøjet, som skriger på en tur i tromlen og der er støvsugeren, som kunne trænge til at løbe en runde. Der er støv overalt og en smule omsorg, ville hjemmet ikke blive mindre hyggeligt af.

Jeg skal have ringet til Hanne. Måske ender det med en kop kaffe. Det ville jeg synes var fint. Jeg kan bruge en hyggelig snak med hende i dag, så jeg håber hun gider. Ellers er der nok andet at tage sig til, som altid. Der er jo solen…

Solen skinner udenfor. Vasketøjet kan komme ud. Det er en fantastisk efterårsdag og den sommer vi ikke rigtigt havde, kompenserer efteråret for lige nu. Jeg tror, at jeg tager betrækket af sofaen. Det trænger til en omgang i vaskemaskinen også og vejret er lige til et par timer henne under halvtaget i solen – for betrækket altså. Jeg har vist andet, at tage mig til.

Måske jeg skulle komme i gang nu…

Du vil sikkert også kunne lide