8

Forunderlige verden…

Altså meningen var jo, at jeg skulle sove i ordentlig tid i går. Søvnunderskuddet var til at tage og føle på og for at være god ved mig selv, men ikke mindst ved mine medmennesker, var planen altså at sove tidligt.

Det skulle ikke gå sådan. Vi har jo fejlagtigt fået installeret et tv i soveværelset og eftersom herren i huset ikke var hjemme til god underholdning, måtte jeg ty til fjernsynet og tænde for noget, som kunne gøre mig tilstrækkelig søvnig til drømmeland.

Jeg fik tændt for tv’et lige tidsnok til at blive introduceret for en engelsk mand(?), som var i gang med forvandlingen til mand i stedet for den kvinde han havde været de sidste 8 år. Ja, de sidste 8 år. Tidligere var han jo nemlig en mand. Så blev han en kvinde og nu ville han altså være en mand igen.

Nu kunne man fejlagtigt forestille sig, at han blot havde levet som kvinde. At han cross-dressede og ellers var mand i fysisk forstand, men nej. Han VAR kvinde. En kønsskifteoperation i december 1997, havde forvandlet ham fra en nydelig forretningsmand med solidt politioverskæg til en ganske attraktiv kvinde, som altså nu, efter nogle år som fuldtidskvinde, savnede sin maskulinitet og derfor ville gennemgå endnu en kønsskifteoperation og vende tilbage til sit oprindelige køn.

Det var en underlig historie, som efterlod mig med en frustrerende fornemmelse af ikke at forstå. Jeg havde svært ved at forstå hans forklaringer på hvorfor han endte med en kønsskifteoperation i første omgang og han havde vist også selv svært ved at forklare det med andet end følelsen af ikke at slå til som mand kombineret med et nervøst sammenbrud(?), hvorfor det måtte være nemmere at leve som kvinde. Han valgte så det ekstreme. Han havde, så vidt jeg kunne forstå, ikke udtalt trang til at leve som kvinde inden operationen, men gennemførte den alligevel. Her otte år efter havde han fortrudt og var i gang med det kæmpestore projekt det var, at vende tilbage til sit eget køn.

Han var enormt afklaret omkring sine beslutninger. Han vaklede på intet tidspunkt og han indtog livet med stoisk ro og en snert paranoia, men hele tiden med et beundringsværdigt klarsyn, når det kom til hans eget liv og de livsbetingelser han havde på baggrund af de valg han havde truffet. Dybt fascinerende, men også næsten skræmmende.

For øvrigt er manden mangemillionær med en specialdesignet kvindevenlig penis, “nu ved jeg jo hvad kvinderne vil have, så det er naturligvis sådan en jeg får lavet”, og på jagt efter kvinden i sit liv. I går aftes havde han endnu ikke fundet hende, så der er vel plads til at lægge billet ind, hvis det skulle have nogen interesse.

Læs mere om Charles Kane her.

Du vil sikkert også kunne lide