3

Regnvejrsbiscotti

Jeg ved ikke hvordan det ser ud i resten af landet, men her er det efter?r…

image Regnen siler ned. Det bl?ser en anelse, s? det er ikke sjovt at v?re udenfor. Man bliver ikke bare frygtelig v?d. Man bliver v?d ALLE steder.

Ungerne er tvangsindlagt til at underholde sig uden Nintendo DS’ere, computere og andet elektronik. Jeg har bedt dem om at holde en pause med den slags og genopdage terningen, br?tspillet og lidt sjov med hj?lp fra egen fantasi.
Det lykkes dem ganske godt og jeg gl?der mig over, at de tager Alexander med i legen hele tiden. Han er med til br?tspil, hvor de skiftes til at v?re den der flytter brikker for ham og han hygger sig gevaldigt, ligesom de vist ogs? g?r, selvom jeg aldrig f?r dem til at indr?mme det…

Jeg har lavet ?blegr?d. To kilo Belle de Boskop er forvandlet til lind og velsmagende dessert, n?r vi senere har indtaget muslingerne og hummerhalerne, som blev indk?bt tidligere inde p? gr?nttorvet. Ungerne lod sig ikke b?rnelokke til marcipanhorn, men insisterede p? den lovede ?blekage og de har v?ret flittige. De har hjulpet med at skr?lle og gider godt hj?lpe med at knuse makroner senere.

Jeg til geng?ld. Jeg havde alts? lyst til at bage, s? i stedet er der regnvejrsbiscotti i ovnen og kaffem?lken st?r og tr?kker med anis og kanelst?nger oppe p? komfuret. Det skal nok blive godt p? s?dan en efter?rsregnvejrsdag…

Du vil sikkert også kunne lide