5

Han kan noget med ord…

Jeg ER jo langsom. Sen i optr?kket. Jeg lunter derud af ind imellem…

Jeg har forelsket mig i Naturjournal. Det er ikke mange dage siden jeg opdagede den, for den optr?der ikke p? Blogbot, som m? siges at v?re mit mest benyttede v?rkt?j, n?r jeg skal spadsere rundt i Blogland.

M?ske er det med vilje, at Farmer gemmer sig lidt for omverdenen, men jeg kan ikke lade v?re med at n?vne ham, for hans formidable evne til at formidle k?rlighed til alt det han omgives af. Hans omsorg og engagement i naturen er sl?ende og begejstringen smitter, s? kan man lide at l?se beskrivelser om naturen, dyreliv og reflektioner over det at drive landbrug i dagens Danmark, skulle man nu tage en smut forbi. Det kan varmt anbefales…

PS – selvf?lgelig er Arla’s nye weblog interessant, set ud fra en forbrugers synsvinkel, men jeg vil s? langt foretr?kke farmer – han er en rendyrket poet – og jeg forelsker mig jo i ord…

N? ja… jeg forestiller mig, at jeg aldrig ville komme videre, hvis der ogs? var billeder p? den weblog. Det ?nsker jeg mig i julegave – s? kunne du, Farmer, ikke ?nske dig et digitalkamera samme aften ;-)

Du vil sikkert også kunne lide