11

Tålmodighed

Nå ja… nu havde jeg jo lige regnet med, at der var lys at skue forude, men den influenzating har bidt sig massivt godt fast og sengen har haft godt af mig. Nu er jeg oppe og mad skal der vel også til, så den står vist, endnu en gang, på en omgang ymer. Bagefter vil jeg indrette mig inde i stuen med et tæppe, lidt te og sådan…
image
Posten har været med en overraskelse til mig. Jeg ELSKER overraskelser og denne her var bare så GOD, så tusinde tak Uffe – jeg starter på den lige om lidt, for det lovede jeg jo :-)

I eftermiddag skal jeg naturligvis høre radio. Med bævende hjerte, skal jeg høre mig selv snakke lidt om ingenting. Måske græmmes jeg, men sagt er sagt og så er det vel sådan, det skal være.

I mellemtiden vil jeg finde min tålmodighed frem og vente på, at jeg får det bedre. Det er en katastrofe at være syg lige nu, så jeg er ved at blive sindssyg af det her, men som med min Amyrillis er det også med influenzaen. Med tiden og en god portion tålmodighed, ender det hele med at strutte af sundhed igen. Hvis bare det ville ende med at strutte…

Du vil sikkert også kunne lide