11

Jeg, en supporter…

Det er fredag og traditionen tro, skal der en reng?ring til p? matriklen. Det kan slet ikke diskuteres, for med fare for spindelv?vsnedfald og nullerm?nd p? st?rrelse med en middelsv?r hankat, er der intet valg. For manden alts?.

image Sagen stiller sig straks anderledes for mig. Jeg er jo syg. Ikke nok med, at jeg stadig har det elendigt, men nu har ryggen ogs? vendt sig imod mig. Ja, alts? ikke bogstaveligt, men mere s?dan i overf?rt betydning.

L?nden minder mig konstant om, at jeg har ligget for l?nge og dovnet, s? jeg har besluttet, at jeg m? t?jle den fortsatte trang til at sove og i stedet placere mig strategisk midt i huset, mens jeg indstiller mig p? at overv?ge.

Det er jo s?dan, at manden her i huset har sin egen opfattelse af reng?ring. Ligesom jeg har min. Det kr?ver ikke en universitetsgrad at regne ud, at de to ikke stemmer overens. Jeg synes f.eks., at det er en god ide, at st?vsuge BAG og UNDER tingene. Manden synes det er un?dvendigt og tillige med besv?rligt.

Jeg synes ogs?, at der er en vis tilfredsstillelse i, at hanerne skinner og spejlene er pudsede, mens han synes det er spild af tid. “Der g?r kun to minutter, s? er de snavsede igen”, siger han og vel har han ret, men med tanke p? hvor meget skidt der samles p? og omkring ovenn?vnte p? en uge, s?tter jeg stor pris p? en reng?ring.

Gulvvask er til geng?ld ikke noget vi kan blive uenige om. Den er obligatorisk. Det er hj?rnerne s? bare ikke, n?r manden svinger moppen. Han har et synsfelt, som er meget anderledes i end mit. Det m? v?re det. Han kan simpelthen ikke se hj?rner og kroge. De forsvinder ligesom for ham, n?r han er i gang.

Det er derfor jeg vil s?tte mig p? en stol. Bare for s?dan ligesom at hj?lpe ham lidt. Med at se…

Du vil sikkert også kunne lide