5

I det røde felt…

Med ældste syg og en halv million andre ting ved siden af, som driller og dræner, er der ikke meget styr på mit liv for øjeblikket. I går måtte jeg ringe til kontoret, for at høre om de havde ulejliget sig med at notere hvornår jeg holder juleferie. Jeg havde nemlig ikke!

I dag mødte jeg en time for tidligt på arbejde. Ikke fordi det gør så meget, men når det er i en lille landsby, er der altså ikke meget at fordrive tiden med. Nej. Allerhøjest en tur i den lokale Brugs, hvor en avis, 2 norske klejner og 10 røde filthjerter måtte gøre det ud for erstatning, for den time, jeg nemt kunne have brugt herhjemme.

Nu er jeg hjemvendt igen. Jeg har handlet på vejen og yngste har i mellemtiden valgt at blive syg også, så nu er udsigten suppe, tørre sved af feberhede pander og forsøge at holde styr på resten af matriklens levende skabninger, så de ikke også ender med at gøre mit liv mere festligt end det behøver være…

Julebag? Rengøring? Gaver?

Herregud… det render ingen steder og jeg tør sværge på, at vi når det hele alligevel.

Du vil sikkert også kunne lide