11

Fremad…

Bevæbnet med dagens første kop kaffe og det vand jeg glemmer at drikke, når jeg er forkølet, sidder jeg og er klar til at tage hul på dagen. Feberen er faldet igen, men den sidder godt fast og gør mig en smule varm, men ikke mere varm, end jeg ind imellem fryser som en lille hund. Her fra går det fremad. Jeg er sikker og efter et varmt bad, føler jeg mig faktisk bedre tilpas.

Udenfor er verden hvid og selvom tågen stadig ligger tæt over landskabet, ligger solen på lur og venter på muligheden for at brænde igennem. Det ville ikke gøre det mindste, for alt er dækket af is og der er glat derude.

Kontrasten er stor, når man ser på dagens tåge og sammenligner med den blå himmel og sol, som gårsdagen bød på. Heldigvis fandt jeg beviser på forårets komme i går, så endnu en dag med vintervejr skal ikke slå mig af pinden.

Så blå var himlen i går, hvor solen skinnede og gjorde verden smuk.

GÃ¥rsdagens solskin

Sådan så verden ud i dag, hvor tågen ligger tæt og spærrer for solen, men smukt er det nu stadig.

Dagens tåge

I mellemtiden vil jeg i stedet snyde mig til en smule forårsstemning indenfor, for nok er krysantemum ikke min yndling, men forårsfarver kan den bidrage med, på en tåget fredag, så det skal den få lov til om et øjeblik, når jeg får taget mig sammen til at gøre andet end snyde næse…

Krysantemum

Det er weekend om et lille øjeblik…

Du vil sikkert også kunne lide