16

Skønne, skønne koner

Jeg har hygget mig. Jeg har faktisk hygget mig frygteligt meget, men jeg tror ikke, at den slags kan overdoseres, så jeg nyder bare efterdønningerne i form af smil på læben og varme i maven.

Julepyramiden blev sat i brand, for Lene skulle naturligvis se vidunderet, når den langsomt drejer rundt og rundt og det var da det mindste, jeg kunne gøre, da jeg så de chokoladeboller hun bar ind i mit hus. De var KÆMPESTORE og propfyldte med varm chokolade og jeg har aldrig nogensinde fået SÅ gode chokoladeboller før. Et Cetera var heldig, for hun ankom lige inden vi gik ombord i dem og var hun ikke kommet, havde jeg hugget den sidste bolle. Lene har lokket mig i fordærv. Det er ikke sidste gang, jeg har spist chokoladeboller fra bageren inde i Slotsgade.

Vi er kommet viden om. Jeg elsker, når der sidder kloge koner ved mit bord. Det gjorde der i dag. Jeg er et utroligt heldigt menneske, som nu er sofaklar. Armene trænger til et hvil og jeg snupper et sammen med dem.

Du vil sikkert også kunne lide