11

Det går fremad

Badeværelset er færdigmalet. Helt tømt står det og lader mig komme til i alle krinkelkroge, så Ajax og deslige har gjort god fyldest derude og der er rent og friskt igen.

Nymalet

Nu mangler vi bare, at det tørrer, så jeg kan få sat tingene på plads, men rengøringen er klaret udenom den våde maling, så det værste er forlængst overstået.

SpindelvindueJeg har hevet alt ud derfra og det inkluderer det lille halve gardin, som skåner naboerne fra forfærdelige syn om morgenen. Det er vasket og i gang med at tørre, så det snart kan komme op at hænge igen.

Alternativet er, at jeg tager mig sammen og får skåret det folie jeg så længe har haft planer om skulle dække vinduet i stedet for gardiner. Det skulle faktisk ikke se helt ud, som det på billedet, men det giver en meget god ide om, hvad det er jeg har planer om.

Jeg vil overføre motiver til ganske almindeligt klæbefolie, tage min skalpel (ja, Susanne det er den gamle fra dengang) og skære dem, hvorefter jeg med usvigelig sikkerhed kommer i problemer, når det skal klæbes fast til glasset. Ikke desto mindre har jeg tænkt mig at prøve.

Det ser jo fantastisk ud, synes jeg…

Du vil sikkert også kunne lide