4

Harneys & Sons

Bryllups TeNår jeg sidder med min første kop kaffe, tænker jeg ofte, at jeg burde gå tilbage til teen. Om morgenen er det garanteret sundere for min krop, at den indtager en blid kop te og ikke en stærk kop kaffe og heldigvis har vi en god tehandel her i byen, men derfor kan man jo godt lede ude i verden efter yderligere fristelser.

Harney & Sons har specialiseret sig i te af enhver slags og til enhver anledning, så skulle du være tedrikker, kan du være sikker på at finde alt hvad hjertet begærer.

De har tepotter i alle størrelser og udformninger og jeg er selv en smule forelsket i denne jern tepotte med blomstermotiv. Måske ikke det rigtige valg med tennisalbuer, som klager bare jeg løfter et krus kaffe, men der for må man jo godt synes om…

Et bredt udvalg af de klassiske teer ville også gøre godt i mine skabe og den slags har de masser af. De har små dåser pakket med 20 breve te og Hot Cinnamon Spice og Citron Green kunne godt blive blandt mine favoritter.

Sølv Stjerne TePå billedet er en variant af Sølvstjerne Te

Apropos i går, har de også en Valentine’s Blend, som måske er befordrende for romantikken, men i hvert fald er æskerne yndige og rigtigt tøsede, så om ikke andet er den side af sagen i orden og ellers kan man kigge på deres store udvalg af isteer – det er jo snart sæson, så den slags skal jo være i orden.

Der er urtete, te tilsat forskellige smagsstoffer, masser af sort te, hvid te og grøn te i alle afskygninger. Der er te fra hele verden og uanset hvilken du foretrækker, har de den formentlig. Tag selv et kig – alene udvalget kan gøre dig til tedrikker.

Du vil sikkert også kunne lide