8

Atjuuu

Og hvor er jeg dog slatten. Jeg har haft den ondeste hovedpine i dag og sengen har været rar at have adgang til. Feberen kommer snigende nu og halsen føles som sandpapir.

Vi er sikkert blevet smittet med det omsiggribende fugleinfluenza, for vi tog jo nærmest livtag med døden i weekenden, hvor vi gjorde holdt i den ene sikkerhedszone efter den anden. Jeg føler det i hvert fald, som er jeg ved at gro vinger. Hele kadaveret gør ondt.

ForÃ¥ret er flyttet indMens jeg har sovet, er foråret flyttet ind og den slags skal man ikke kimse ad, selvom hysteriet nærmede sig nye og uprøvede højder, da familien efterfølgende meddelte, at de påtænker at stege fiskefrikadeller om lidt.

Jeg har nedlagt veto.

Blomsterne er skønne og tanken sød, men fiskefrikadeller, når man omtrent er ved at dø af en snigende kvalme, det holder bare slet ikke.

De må finde på noget andet og imens de gør det, vil jeg sikkert igen finde vejen ind til sengen, hvor jeg har det allerbedst lige nu, her på randen af graven.

Jeg er svimmel og ligner mest af alt en gammel mand, som raver rundt og ikke helt kan finde ud af, om han vil slingre mod højre eller venstre.

Jeg er den der er smuttet…

Imens jeg restituerer, kan du overveje, om du har brug for en falsk affære. Har du det, er den lige her.

Du vil sikkert også kunne lide