8

Tanker på en forårsdag

Posten har været her, mens jeg var udenbys – omtrent da. Med påskehilsen, som er faldet lige i min smag. Dejlig påskete, lidt smukt til påskebordet og ikke mindst min last, så sidste del gjorde stor lykke på matriklen.

Tusinde tak til min påskeven :-)

PÃ¥skepakken

Lidt te i koppen og disse her indenfor rækkevidde og jeg skal ikke bede om meget mere. Måske kunne de slå følgeskab med Da Vinci Mysteriet, som stadig spøger i baggrunden. Motivationen er i top, hvis jeg må indtage marcipanæg, mens jeg læser ;-)
Perlehyancinterne

Mine perlehyacinter blomstrer og jeg elsker dem, så de kan sagtens gøre det ud for erstatningen for en aflyst tur til Amsterdam lige om lidt.

Udenfor er foråret og tidligere i dag, sad jeg ubekvemt på en elmåler nede på Sønderbro med udsigt til Tivoliland, men med næsen lige op i solen og så kan siddekomfort være ligegyldigt.

Solstråler er livgivende og tankerne får plads i en travl dag, når de får vinger af 10 minutter i lys og varme.

Jeg kunne stille sidde og undre mig over, hvordan hjertet altid får lov at vælge kampe for mig. Ikke fornuften, men hjertet. Sådan har det altid været og sådan bliver det formentlig ved med at være.

Det er det, som føles rigtigt for mig.

Fornuftigt kan det næppe kaldes, men man skal brænde. Jeg skal brænde. Sådan er det og sådan skaber og forandrer jeg bedst.

Det er ikke ved lunkne temperaturer jeg svinger mig op til verdensforrykkende forandringer i mit liv, men ved de høje. De, som brænder så meget under fodsålerne, at jeg enten er nødt til at tage bladet fra munden, eller flytte mig.

Hvis hjertet er med, flytter jeg mig ikke. Måske burde jeg…

Du vil sikkert også kunne lide