5

Lidt er bedre end ingenting

Så er lidt af dagens opgaver klaret. Der er bund i listen, men jeg er der ikke endnu. Jeg har fået ringet til gud og hver mand. Snakke i telefonen, som jeg ikke brød mig om, men de var nødvendige.

Jeg snuppede også et formiddagsbesøg hos “Damerne” og som sædvanligt er det sjovt og underholdende og totalt kvindedomineret og det er ind imellem en befrielse, så der er grinet af overlæbedun, underliv og alt der imellem.

Sommerklar Jeg blev sommerklar. Det endte med kort sommerhår, for jeg duer ikke til andet. Det skal være let og ikke kræve andet pleje end et par fingre gennem håret om morgenen.

Jeg fik ønsket opfyldt, mens jeg lyttede til Esthers fortællinger om barnebarnet, som ikke forstod hendes forkærlighed for Carmen Curlers, mens Heidi stod bagved og rullede spoler i og medgav, at de er alletiders opfindelse. Akkeja…

Jeg fik læst Euroman og fandt ud af, at Wood Wood har dekoreret et par af Adidas’ sneakers – sejt nok gået af et par danske drenge.

Nu venter så bare en times ventetid og så er jeg klar til endnu en af dagens udflugter. Bedstemorbilen har travlt, men det er i orden. Jeg har godt af at komme ud og baske med en vinge eller to og i aften er jeg alene med Oline, så jeg er sikker på, at det ender med en hyggeaften inde i sengen, hvor vi svælger i dårligt tv, men inden mangler jeg fortsat et par ting på listen…

Du vil sikkert også kunne lide