3

Ah, weekend

Der er stadig ikke faldet så meget som en dråbe regn her på matriklen. Til gengæld er weekenden nu indledt og hvor er det dog skønt. Alle er igen samlet på matriklen og der er kun gode ting i vente. Kombineret med det varme sommervejr og blomster at plukke, er der altså intet at klage over :-)

Ingenregniudsigt

Temperaturen i skyggen sniger sig op på 31 grader. Solen skinner med pauser, hvor skyerne trækker sammen, men alligevel ikke giver væde og jeg nyder det hele.

Mit staudebed fik en trimning, så nu er alle lupinerne klippet ned. Måske må man slet ikke den slags nu, men jeg var efterhånden så træt af, at de havde overtaget det hele, så nu er der lys og luft og endda plads til en lille blomst eller tre, så måske man skulle tage sig sammen og komme ud at handle, men inden er der endnu en skudefuld vasketøj, som skal på snoren. Det er tørt i løbet af ingen tid, så der vaskes i bund i dag.

Ah… det er weekend!

Du vil sikkert også kunne lide