20

Så er de i gang!

Nitten unger i en stor, uordentlig bunke. Endelig er de enedes om de fem topprioriterede film og har startet den første. Om lidt leveres der pizzaer, senere er der slik og chips. De hygger sig, men for satansguhelvede hvor den slags kræver høreværn.

Nitten energibomber

Jeg har været sokkeled. Jeg har råbt og skreget mig hæs i et forsøg på, at få bare en smule ørenlyd og jeg misunder ikke deres lærere. Så er det sagt. De er fandefløjtemig ikke specielt minded for at lytte og hvis de en skønne dag ender med at have lært, det de skulle, er det et under, men de er sjove.

Det sidste er det vigtigste. De er sjove og søde og fulde af spræl, så alt er vist, som det skal være. De er omsorgsfulde og sørger hele tiden for, at der er plads til alle. De ligger tæt og de enes i store træk. De er enige om, at de skal hygge sig.

Det skal nok gå og min stemme kommer vel tilbage på et senere tidspunkt.

PS – Jeg er den ledeste og mest latterlige mor i hele verden, for jeg har forbudt gys og uhygge. Jeg har brede skuldre. Jeg kan bære det. 

Du vil sikkert også kunne lide