5

Jam’n så venter jeg…

Det er nu 3 timer siden Kenneth sagde, han ville være hjemme. Han er naturligvis ikke kommet endnu, for ur ejer han ikke og nødvendigheden af at være præcis, er stadig ikke gået op for ham endnu, trods snart 25 års bofællesskab.

Det er vel en del af hans charme.

Surt løg

Jeg er ikke noget surt løg, men jeg håber, at han ankommer med enorme mængder forår i form af grønttorvets bedste udvalg af blomster og løg, grøntsager og ikke mindst frisk og god fisk til aften.

Huset er rengjort. Vasketøjet er elimineret. Her er stille og jeg er, for første gang i flere år, alene hjemme og har været det hele dagen. Det har været dejligt. Ikke spor tomt og underligt, som jeg frygtede, men bare rart og livgivende.

Jeg er så klar til eftermiddagens sidste indkøb. Nu mangler jeg bare min bil. Den er tilsyneladende forsvundet sammen med Kenneth…

Du vil sikkert også kunne lide